Érdekes világ

Földönkívüli nőről mutatott fotót Uri Geller – az egész világot lázban tartja

Szerintetek valós, hiteles lehet? Ha igen, akkor korszakváltás előtt állunk.

Uri Geller ugyanis az t is mondja, hogy 10 éven belül földönkívüli békefenntartók jönnek a Földre.

Uri Geller az X-oldalán (korábbi Twitter-oldal) mutatott egy fotót, amelyen szerinte egy női idomokkal rendelkező gömbölyded és meztelen földönkívüli lény látható.

Hirdetés

Az ominózus felvétel egy elhagyatott épület pincéjében készült egy 2004-es találkozás során.

A híres illuzionista szerint a földönkívüli lénnyel egy biztonsági őr találkozott még 2004-ben a mexikói Nueva Leonban, akit az eset nagyon felkavart.

Szerencsére sikerült is lencsevégre kapnia az idegent, ez a felvétel jutott el nemrég Uri Gellerhez.

A fotót régi barátomtól, az író Whitley Strieber-től kaptam, aki egyébként váltig állítja, hogy 1985-ben elrabolták őt az ilyen lények, innen ered a meggyőződése, hogy ezek valóban léteznek.”

-mesélte Geller.

A földönkívüliek létezésére és a felvétel valódiságára több magyarázattal is szolgált Strieber:

A fotón jól látható a meztelen lény női nemi szerve, annak ellenére, hogy az UFO-kal foglalkozó irodalomban a két nem eltérő testrészeiről szinte alig lehet olvasni bármit is.

Másodszor azt is tudni vélik a beavatottak, hogy az ilyen idegenek másképp szaporodnak, mint mi emberek.

A most 76 éves Geller azt is állítja, hogy több mint 50 évvel ezelőtt maga is tartott a kezében valamit, amit egy UFO-darabnak azonosítottak, és hiszi, hogy a kormányok szándékosan titkolják a földönkívüliek létezésének bizonyítékait, mert az emberek “nem tudják kezelni az igazságot”.

Hirdetés

Sőt, hetekkel ezelőtt Uri geller azt is kijelentette, hogy földönkívüli békefenntartókkal fog találkozni és kapcsolatot létesíteni az emberiség 10, de legfeljebb 15-20 éven belül.

Elmondása szerint sokkal fejlettebbek lesznek nálunk és mindezek ellenére nem ártó szándékkal fognak érkezni, hanem hogy megmentsék az emberiséget önmagától.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!