Érdekes világ

Forrong a magyar celebvilág: ismert emberek százezreket fizethettek, hogy alkohol- és drogproblémáikat diszkréten kezeljék egyes kórházakban

NEVEK és bizonyítékok fognak hamarosan előkerülni!

Igazak a pletykák a drogozó és alkoholizáló magyar sztárvilágról?

Sorra kerülnek elő megdöbbentő információk a magyar, főleg budapesti alvilág felől.

Állítólag ugyanis olyan nevek keringenek egy ideje az éterben, akik különféle VIP kezelésekért fizettek neves kórházaknak, hogy diszkréten kezeljék drog és alkohol függőségüket.

Hirdetés

Hangsúlyozzuk, hogy ismert magyar celebekről, sztárokról és tévésekről van szó.

Sőt, rendőrségi eljárás is indult az ügyben, így már nem puszta pletykákról van szó amit az alvilági éjszakákban terjesztenke.

KONKRÉT NEVEK kerülhetnek hamarosan nyilvánosságra, a magyar sztárok szűk de összetartó, belterjes közössége pedig úgy remeg, mint az a bizonyos nyárfalevél.

Konkrét ügy pattant ki: VIP kezelések és diszkréció

Több százezer forintos kenőpénz fejében VIP ellátást kaphattak a nagykanizsai kórház pszichiátriai osztályán olyanok, akik titokban akarták tartani betegségüket.

Egy főorvost és hat másik embert hallgattak ki gyanúsítottként. Információink szerint az alkohol- és drogproblémákkal küzdő, ismert pácienseknek előre kellett fizetniük.

Nekik utalták a kért összegeket, amiből az orvosnak ők utalták tovább az elvárt pénzt. Az orvos rendszeresen a családtagjai számára kérte ennek az összegnek az utalását

– mondta Pap Judit, a Nemzeti Védelmi Szolgálat szóvivője.

A kezelések akár több százezer forintba is kerültek – az RTL Híradó információi szerint olyan ismert emberek vehették igénybe, akik alkohol- és drogproblémával küzdenek.

A rendőrök a házkutatásokon iratokat, telefonokat, számítógépeket és 22 millió forintot is lefoglaltak.

Hirdetés

A két közvetítőt vesztegetés elfogadása miatt hallgatták ki. Úgy tudjuk, 4 pácienst pedig azért, mert fizettek az ellátásért.

A magyar sztárvilág igencsak belterjes és jól ismert, problémás figurákkal van tele.

Jönnek a konkrétumok és a nevek, bizonyítékokkal?

Ezek olyan információk, amik mind azt erősítik, hogy ezek a pletykák tényleg nem pletykák voltak az elmúlt években, hanem komoly valóságalapjuk van.

Elég évekkel ezelőtt arra gondolni, hogy például Stohl András beb-szva és bedrogozva okozott autóbalesetet, mégis visszatérhetett a belterjes celeb közösségbe.

Nem egy műsorvezető nő volt már a tévében, akik finoman szólva is fura, illuminált állapotban voltak jelen felvételeken és forgatásokon, ezek közül volt akinek a felvétele élőben végül ki is ment, lásd Demcsák Zsuzsa „Szanyi kapitánnyal” készített interjúját, ahol Szanyi Tibor volt a beszámíthatóbb, és ez nagy szó!

Felmerülő kérdések

Éppen ezért kezdett el zörögni az a bizonyos haraszt.

Szerintetek ki lehetett az a 4 tahó, aki még a kezelésekért sem fizetett végül, holott VIP ellátást és kezeléseket akartak?

Elő fognak hamarosan kerülni a nevek?

Egyes vélemények szerint sokuk teljes karrierjébe és tévés, médiás pályafutásába fog kerülni a dolog.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.