Egyéb

Ghislaine Maxwell robbanthatja az Epsein-hálózatot: fény derülhet híres emberek és sztárok pedofil múltjára

Epstein mielőtt vallomást tehetett volna, rejtélyes, máig tisztázatlan módon “végzett magával” a cellájában, mielőtt TERHELŐ vallomást tett volna híres, médiából is ismert emberekre, akik gyermekeket tartottak rabszolgaként és különféle szolgáltatások elvégzésére…

Amerika elitjét teljesen megsemmisíthet? Hacsak rejtélyes módon nem végez magával ős is…

Az angol királyi család és Clintonék rémálma – rács mögött a Moszad tisztje és Epstein bűntársa.

Hirdetés

Sokan attól tartanak, hogy mi lesz, ha beszélni kezd vagy vádalku keretében megnevezi a pedofil bűnöző politikusokat és üzletembereket. Mert nem csak Clintonok és Podesták, de jó pár ismert ember kerülhet végre a börtönbe!

Csak néhán példa, Henry Kissinger, Tony Blair, Woody Allen, Mick Jagger….

Mások szerint maga Donald Trump is!

Teljes mértékben hozzáférhetővé teheti Jeffrey Epstein teljes “Kis Fekete Könyvét”, mely tele van a világ elitjének neveivel, akik nyakig benne vannak.

Több mint egy évtizeden keresztül ő irányította Epsteinnel együtt a milliárdos által fenntartott, fiatalkorú lányok megrontásával foglalkozó hálózatot.

A legújabb vádak szerint maga Ghislaine Maxwell is részt vett a kiskorú lányok megerőszakolásában.

Ha beigazolódnak a vádak, – és Epsteinhez hasonlóan nem ’öngyilkolja meg magát’ addig a börtönben – akkor akár 35 évet is kaphat.

Epstein egykori üzlettársa szerint Ghislaine Maxwell „mindent tud” és „neveket fog feldobni az FBI-nak”.

Azt tudjuk, hogy Jeffrey Epstein nem lehetett öngyilkos a szigorúan ellenőrzött börtönben!

Hirdetés

Idén januárban aztán az amerikai CBS televíziós csatorna hosszabb összeállítást közölt a halálesetről, megszólaltatva számos szakértőt, egyben helyszíni fényképekkel kérdőjelezve meg a hivatalos álláspontot.

Most pedig felbukkantak olyan fényképek, amelyek Buckingham Palota tróntermében együtt ábrázolják a pedofil Ghislaine Maxwell-t egy másik pedofil celebritással, Kevin Spacey-vel.

Maxwell egy időben akár napi négyszer is meglátogatta András herceget a Buckingham Palotában, ahol intim körülmények között „együtt piknikeztek”.

Maxwell őrizetbevételével most az FBI figyelme András hercegre irányul és július 2-án az amerikai ügyészek már felszólították a herceget, hogy működjön együtt az igazságszolgáltatással.

Jeffrey Epstein amerikai milliárdost július 8-án letartóztatták emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával.

Ez a tény óriásit szólt, hiszen Epstein közeli kapcsolatban állt mind a Clinton, mind a Trump házaspárral, azonkívül egykori politikai vezetőkkel (Henry Kissinger, Tony Blair) és celebritások (Woody Allen, Mick Jagger) egész sorával.

Mint azóta kiderült, Bill Clinton egykori elnök legalább 26 alkalommal vette igénybe Epstein magán repülőgépét, amelyet szűk körben csak „Lolita Express”-nek neveztek.

A milliárdos több évtizede futtatta 13-17 éves lányokból álló kereskedő hálózatát, de a rengeteg bizonyíték ellenére 2007-ben mindössze 13 hónap börtönre ítélték.

Az alkut megkötő akkori egyik ügyész Alexander Acosta volt, Trump munkaügyi minisztere, aki a mostani botrány miatt két hete lemondott.

https://www.miamiherald.com/news/local/article220097825.html

Az elmúlt hónapokban a Jeffrey Epstein által elkövetett bűncselekményekről és a pedofil hálózatról a Netflix is készített amolyan “polkorrekt”, finomkodó dokumentumfilmet.

Elindulásnak jó, de semmiképp ne tekintsünk a teljes történetnek, mert ez csak a felszín kapargatása.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.