Érdekes világ

Győzike szabálytalankodásán háborog az ország: jó vastag a pofádon a bőr”

“A KRESZ mindenkire vonatkozik azokra is, akik Opel Kadettal járnak, és azokra is, akik Lamborghinivel vagy más luxusautóval. Utóbbi kategóriába beleértve Gáspár Győzőt is…”

Soproni Tamás, Budapest VI. kerületének polgármestere legfrissebb posztjában kiosztotta Gáspár Győző énekest.

“Azokra is, akik Opel Kadettal járnak, és azokra is, akik Lamborghinivel vagy más luxusautóval.

Hirdetés

Utóbbi kategóriába beleértve Gáspár Győzőt is, aki a minap egy vele szemben intézkedő terézvárosi rendészekről készített videót töltött fel TikTokra”

– vette észre a Magyar Hang.

SZERINTE AZ ÉNEKES-SHOWMAN JOBBAN TETTE VOLNA, HA A VIDEÓ FELTÖLTÉSE HELYETT INKÁBB ELSZÉGYELLI MAGÁT, ÉS BOCSÁNATOT KÉR.

Soproni határozott véleménye az, hogy a hírnév nem jár extra jogosultságokkal, „sokkal inkább lehetőség arra, hogy a társadalmat jobbá tegye.

Sőt inkább morális kötelesség”.

Terézváros polgármestere úgy látja, Gáspár Győző arra törekedett, hogy a nyilvánosság előtt megszégyenítse azokat a dolgozó embereket, akik igyekeznek betartatni az életben lévő törvényeket.

Soproni Tamás ezután megköszönte a rendészek munkáját, akik szerinte kiváló munkát végeznek.

A politikus megígérte, hogy Terézvárosban a jövőben is mindenki egyenlő lesz a jogszabályok előtt: ha gazdag, ha szegény, ha híres, ha nem.

„A törvényhozóknak persze érdemes lenne elgondolkozni, hogy vajon Győzikét és a hozzá hasonló luxusautó-tulajdonosokat ugyanannyira tántorítja-e el majd a hasonló magatartástól a jövőben ez a néhány tízezres bírság, mint azt, aki valódi munkaeszközként, kevésbé tehetős emberként kap büntetést.

Hirdetés

Ha az autó értéke alapján vagy a sofőr jövedelme/vagyona alapján határoznánk meg a büntetési tételeket, talán ezek az emberek sem csak iránymutatásként vennék figyelembe a közúti szabályokat”

– zárta gondolatait a szocialista polgármester.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!