Egyéb

Halálos élelmiszeripar, avagy “megetetett” társadalom

Ez a teljes igazság arról, hogy a nagyipari cégek, vállalatok pontosan mit is etetnek meg velünk…

Mérgekkel etetett társadalom

Hiszed vagy sem, de az élelmiszeripar egyre több olyan káros anyagokat tartalmazó terméket gyárt, melyek korábban nem is voltak megtalálhatóak a természetben, semmilyen formában.

Ennek sokak szerint egyenes következménye lett az, hogy a kétezres évek óta drasztikusan megnőtt a bélrákban és különféle egyéb daganatos megbetegedésekben szenvedő emberek száma.

Hirdetés

Emellett rengeteg az allergiás, vagy kifejezetten ételallergiás ember.

Ezek egy része szintén az ételekbe “kevert”, kotyvasztott sejtmérgektől van, lásd a bolti tej, melynek több mintájában is kimutattak már antibiotikum származékokat.

Igen… amivel “belövik” a tehenet, hogy ne betegedjen meg, és minél többet lehessen fejni, az ott van nyomokban a bolti tejben is…

Műanyaggal vannak tele ételeink

Ijesztő tendencia az is, hogy rengeteg ételünkbe mikroműanyag darabkák kerülnek be.

Ezeket pedig gyakorlatilag ma már nem is nagyon lehet kiszűrni – állítják a szakemberek egyöntetűen.

Ott vannak a vízben, a tengeri halak húsában, a feldolgozott termékekben, mindenhol.

A titkokszigete.hu már több ízben írt róla, hogy egy átlagos ember egy hét leforgása alatt körülbelül 1 bankkártyának megfelelő mennyiségű műanyagot eszik meg.

Ez a te és a mi szervezetünkben is ott van, megkerülhetetlenül és folyamatosan mérgez minket minden egyes lenyelt falat.

Halálos glifozát

A glifozát gyenge szerves sav,színtelen kristályos, szilárd vegyület, vízben jól oldódik.

Világszerte elterjedt gyomirtószer gyümölcsök, zöldségek, szántóföldi növények termesztése során, vízi és szárazföldi termesztésben. A GMO-k terjedésével a glifozát felhasználás radikálisan megnőtt az elmúlt években, főleg a génmódosított glifozátrezisztens kukorica alkalmazása miatt.

Hirdetés

A glifozát irritációt okoz szemben, bőrön, lenyelés esetén a felső emésztőszervekben, belégzés esetén a tüdőben, légutakban, köhögést, tüsszögést váltva ki.

Újabb kutatási eredmények a glifozát teratogén és hormonkárosító hatásáról számoltak be.

A nem szelektív hatású glifozát gyomirtószer elsodródhat permetként a levegőben, így szermaradékként megtalálható növényekben, állati termékekben, valamint elfolyhat ivóvízbázisokba is, tehát alapvetően belégzéssel, élelmiszerrel és ivóvízzel jut be a szervezetünkbe. Tejben és tojásban is kimutathatóvá vált az elmúlt években.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!