CímlapsztorikÉrdekes világ

Hamarosan bilincsben vihetik el Orbánt és a kormány több tagját – üzent az alvilág, bizonyítékaik vannak amik a Fideszt 5% alá küldhetik

Döbbenetes dokumentumok és sokkoló bizonyítékok fognak napvilágot látni: a népnek JOGA VAN tudni, kik és hogyan lopták szét az országot.

Egyre biztosabb, hogy komoly és jelentős változás előtt áll az ország.

A neten keringő különféle pletykákat persze nagyon fontos, hogy a helyén kezelje az ember, de sokak szerint ezek már többről szólnak, mint puszta pletykák.

Hirdetés

Többek között Pesty László is arról beszélt, hogy hamarosan nevek és bizonyítékok fognak nyilvánosságra kerülni, de más, alvilág közeli forrásokból is azt lehet tudni, hogy az alvilág egy része megelégelte azt, amit a magyar politikai elit csinál.

Az alvilág sohasem állt a politikusok és az újgazdagok pártján, noha eddig szívesen üzleteltek velük.

De amikor arról volt szó, az alvilág mindig a szegény és védtelen, kiszolgáltatott réteg mellé állt többször a történelem folyamán és ezt most is így lesz

– állítják.

Tényleg eljöhet a nap, amikor az összes korrupt, lopni, csalni, hazudni tudó és akaró politikus karján bilincs kattan, és sorra vonulnak be a börtönbe?

Nos, ezek az alvilági források azt ígérik, hogy olyan dokumentum csomag lát napvilágot hamarosan, mely videókat, hangfelvételeket, bizonyító erejű dokumentumokat tartalmaz, kompromittáló felvételeket ma is aktív, vezető politikusokra vonatkozóan.

Mindenkit “meg fognak buktatni”, aki részt vett az elmúlt több mint 30 év mutyijaiban a rendszerváltás óta.

Az alvilág egyes forrásai szerint a fél politikai elit meg fog bukni, de még ennél is nagyobb megtisztulás várható és valódi politikai földcsuszamlás.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Lehet hinni ezeknek a szóbeszédeknek?

Valóban borulhat a bili, és ahogyan Pesty László is fogalmaz:

“Lesz akinek a karácsonyfa alá érkezik?”(a virgács)

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!