Címlapsztorik

Hosszú Katinka párja összeverekedett a tolvajokkal, akik megpróbálták kirabolni Barcelonában

Kiderültek a részletek! A rablók Gelencsér Máté Rolex óráját követelték, meg is kaparintották, de az úszónőnek sikerült visszaszereznie.

Kedden derült ki, hogy Hosszú Katinkát és párját kirabolták Barcelonában júniusban, az olimpia előtt.

Azt már lehetett tudni, hogy az esetkor fizikai atrocitás is érte őket, azonban csak Gelencsér Mátéra emeltek kezet, Katinkára nem.

Hirdetés

Az Index azonban újabb információkat derített ki a történtekről “abszolút hiteles forrásból”.

Mint írják, éjjel kettő lehetett, amikor az úszónő és párja kiléptek szállodájuk kapuján, azt viszont nem lehet tudni pontosan, hogy hol és mikor támadtak rájuk.

Azt azonban igen, hogy

a rablók Gelencsér Máté Rolex óráját követelték. Az egykori úszó azonban nem ijedt meg, “keményen ellenállt, aminek heves ütésváltás lett a vége”.

Végül azonban “a túlerő legyűrte, lefogták, a földre teperték, lecsatolták a Rolexet”, majd az egyik támadó elfutott a zsákmánnyal.

Katinka utánafutott, sikerült is visszaszereznie kedvese óráját, mégpedig úgy, hogy a tolvaj önként visszaadta azt.

Ezután visszamentek a szállodába, ahol meglepetésükre a személyzet csak “meglehetősen kelletlenül” volt hajlandó rendőrt hívni.

Katinkáék számára ebből világossá vált, hogy a londinerek adhatták le a drótot telefonon a támadóknak arról, hogy Gelencsérnek egy értékes Rolex óra van.

Az Index szerint egyébként úszókörökben már két hónapja kering a szóbeszéd erről a bizonyos júniusi barcelonai éjszakáról, de mostanáig nem sok információ jelent meg a sajtóban az esettel kapcsolatban.

Hirdetés

A történteket most nyilvánosságra hozó Blikknek egy informátor azt mondta, biztos benne, hogy:

A rablás hozzájárult ahhoz, hogy Hosszú Katinka a tudása alatt teljesített Tokióban az olimpián, mert nagyon megrázta az eset.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.