Misztikum

Így “fagynak le” a kamerák előtt az emberbőrbe bújt “reptilián” földönkívüliek? VIDEÓ

Egy meglehetősen szürreális jelenetsor már nem először fordul elő és egyesek felvetették, hogy nem emberi lények járhatnak köztünk, és a világ vezető pozícióin keresztül irányíthatják a világot.

A reptilián elmélet ismét felmerült és ez a felvétel az apropója

Az amerikai szenátus republikánus vezetője, Mitch McConnell szerdán több mint 30 másodpercre lefagyott – elhallgatott és mozdulatlanná vált –, miközben újságíróknak nyilatkozott Kentucky államban.

A szenátor éppen válaszolni készült arra a kérdésre, hogy indul-e a 2026-os szenátorválasztásokon, mikor egyszer csak váratlanul megdermedt

Hirdetés

– számolt be a The Guardian.

A politikus egyik segítője odalépett McConnellhez és megkérdezte tőle, hallotta-e a kérdést, majd mikor erre sem jött válasz, elnézést kért a hallgatóságtól és egy kis időt kért.

A segéd ezután tovább próbálta McConnell fülébe súgni a feltett kérdést. Stábja végül kikísérte a helyszínről a szenátort.

A politikus néhány héttel ezelőtt hasonló módon fagyott le a washingtoni Capitoliumban.

A rendszeres “lefagyás” mögött egyes ufó hívő fórumokban a közösségi oldalakon máris megjelentek különféle bizarr elméletek arról, hogy a szenátor valójában nem is ember…

A földönkívüliek már a színfalak mögül irányítanak mindent?

Felmerült többek között például az egyik manapság népszerű összeesküvés elmélet, miszerint a szenátor valójában egy emberi bőrbe bújt idegen.

Azaz egy reptilián alakváltó, és a furcsa viselkedése és “lefagyásai” árulják el nem emberi mivoltát.

A konteó lényege az, hogy ez a földönkívüli faj képes telepatikusan álcázni magát így minden ember egy hétköznapi embernek látja őket, sokszor csak az időnként megjelenő hüllőszemük, vagy furcsa viselkedésük árulkodó.

A teória hívei szentül hiszik, hogy az idegnek ily módon nem csak köztünk járnak, de már átvehették az emberiség feletti irányítást.

Hirdetés

Konklúzió és egyéb magyarázatok

A jelenség mögött a szekptikusok szerint sokkal inkább valamiféle neurológiai álapot, vagy betegség, esetleg demencia húzódhat meg.

“Bár jól érzi magát, óvatosságból a következő rendezvénye előtt orvoshoz fordul” -nyilatkozták.

A 81 éves McConnell egészségi állapotával kapcsolatban azután merültek fel kérdések, hogy az év elején akkorát esett, hogy agyrázkódást és bordatörést szenvedett.

Kórházba került, és több hétig rehabilitációra kényszerült, mielőtt tavasszal visszatért a szenátusba.

Azóta rendszeresen felmerül a kérdés, hogy tervezi-e a lemondását, vagy újra akar-e indulni a következő választáson.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!