Címlapsztorik

Így leplezte a súlyos beteg Bruce Willis a borzamas tüneteit a forgatáskon: kitálaltak a szemtanúk

„Emlékszem odajött hozzám és azt mondta: ’Megteszek mindent, ami tőlem telik.’

Bruce Willis családja 2022 márciusában osztotta meg az afázia diagnózisának hírét, a színész azóta keveset mutatkozott kamerák előtt.

A családja most újabb lesújtó hírt közölt a nyilvánossággal: az orvosok pontosították a sztár diagnózisát, és kiderítették, hogy frontotemporális demenciában szenved.

Hirdetés

Az akciósztár állítólag félresütötte a fegyvereket a forgatások alatt, és valakinek fel kellett olvasnia neki a szövegét egy fülhallgatón keresztül, amikor a tünetei súlyosbodtak.

Az elmúlt években menedzsmentje gondoskodott arról, hogy Willis filmforgatásai csak maximum két napig tartsanak – ebből gyakran csak négy órát dolgozott romló egészségi állapota miatt.

Willist gyakran asszisztense, Stephen J. Eads kísérgette a forgatásokon, aki akár kétszázezer dollárt is kapott filmenként, csak azért, hogy a színész mellett legyen és vigyázzon rá.

Ugyanígy Bruce azért is fizetett heti négyezer dollárt, hogy egy fülesen keresztül valaki felolvassa neki a szövegeit a felvételek alatt.

Ahogy teltek a hónapok és egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy Willis nem ura önmagának, a filmkészítők meghúzták a jeleneteit, a szövegeit is alaposan megnyirbálták és a monológokat pedig teljesen kiszedték a forgatókönyvírók.

A Paradise City volt az egyik utolsó film, amit Willis a visszavonulása előtt forgatott. Terri Martin gyártásvezető elmondta, hogy a színész nagyon elveszettnek tűnt a felvételek alatt.

„Emlékszem odajött hozzám és azt mondta:

’Megteszek mindent, ami tőlem telik.’ És tényleg meg is tett mindent.

Ő az egyik legnagyobb filmes, és a legnagyobb csodálattal és tisztelettel viseltetem a munkássága iránt, de itt volt az ideje, hogy visszavonuljon.”

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.