CímlapsztorikÉrdekes világ

II. Erzsébet haldoklik? Egyre rosszabb állapotban van, durva változások láthatók rajta

A nagy titkolózás folyik azzal kapcsolatban, milyen állapotban is van pontosan II. Erzsébet, ám ezen információk elhallgatása könnyen visszafelé sülhet el…

Ez már a “végjáték”? II. Erzsébet számára?

Egy szakértő szerint nagy különbségek figyelhetőek meg, ha azt nézzük, hogyan festett II. Erzsébet királynő egy évvel ezelőtt, és ehhez képest milyen állapotban van most.

Annyi biztos, hogy volt már koronavírusos is, ám újabban mozgásproblémák nehezítik meg a mindennapjait. Hogy kíméljék az egészségét, az elmúlt időszakban jó pár eseményt is ki kellett már hagynia.

Hirdetés

A királyi család egyik szakértője, Daniela Elser most riadót fújt, és azt állítja, II. Erzsébet a szemünk előtt kezdtet el igen látványosan leépülni.

Szembeötlő változások

Mindezt arra alapozza, hogy azok a képek, amelyek a múlt héten készültek az uralkodóról – aki Új-Dél-Wales kormányzóját, Margaret Beazley-t fogadta az Egyesült Királyságban –, igen riasztóak.

Legalábbis akkor, ha összevetjük, hogy tavaly milyen állapotban volt, amikor Scott Morrison volt ausztrál miniszterelnökkel találkozott

– írja a New York Post.

A különbség valóban megdöbbentő. Az eltelt 12 hónap alatt, úgy tűnik, hogy őfelsége jelentősen meggörnyedt, sokkal vékonyabb lett, és összességében úgy tűnik, mintha összezsugorodott volna

– jelentette ki Elser, aki azt is megjegyezte, hogy

a királynő tavaly október óta majdnem minden hónapban lemondott egy eseményt.

Beteljesülhet a jóslat a királyi család végéről

Mint kifejtette, nagy titkolózás folyik azzal kapcsolatban, milyen állapotban is van pontosan II. Erzsébet, ám állítása szerint ezen információk elhallgatása könnyen visszafelé sülhet el, és rossz színben tüntetheti fel a királyi családot.

Korábban több érdekes jóslat is azt állította, hogy II: Erzsébet halálával fog véget érni a brit uralkodói család története.

Hirdetés

Erre az elmúlt időszakban valóban voltak rá utaló jelek: bár a királyi család még mindig nagy népszerűségnek örvend, egyre többen ellenzik a létezését, és a hatalmukat.

Nemrég egy plakátkampány is indult azzal, hogy II. Erzsébet legyen az utolsó uralkodó, és az elitellenes hangok is azt mondják, hogy elég a “kevesek uralkodásából a sokak felett”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!