Érdekes világ

III. Károly haldoklik, rákbetegségben szenved, jön a királyi család végnapja? Döbbenetes prófécia vált valóra

Ha a teljes prófécia beteljesedik, vége az emberiségnek?

A Buckingham-palota hétfő este közleményt adott ki III. Károly egészségügyi állapotával kapcsolatban, amiből kiderül, hogy a 75 éves királynál rákos elváltozást találtak.

A király közelmúltbeli, jóindulatú prosztatamegnagyobbodás miatt végzett orvosi beavatkozása során egy másik, aggodalomra okot adó problémát észleltek. Az ezt követő diagnosztikai vizsgálatok a rák egy formáját azonosították.

Hirdetés

Mint írják, megkezdték a kezelését, amíg ez tart, a uralkodó orvosi tanácsra elhalasztja minden nyilvános programját, de az állami teendők ellátását és az ezzel járó hivatalos dokumentációs tevékenységeket a szokásos módon folytatja.

Ebből arra lehet következtetni, hogy a király nem vált cselekvésképtelenné, így nincs szükség arra, hogy államfői feladatait régensi minőségben a közvetlen hozzátartozóiból álló államtanácsosi testület vegye át, írta az MTI.

Jön a királyi család bukása, megsemmisülése, majd az Antikrisztus világkorszaka, melyet egyes állítólag főleg Nostradamushoz kötött jóslatok írnak?

Ahogyan az Index is írt róla, a rejtélyes jóslat szerint III. Károly nem sokáig lesz király, ez pedig azért is félelmetes, mert úgy tűnik, hogy valóra válik ez a jóslat.

Több ezer példány fogyott egy jóslat miatt Mario Reading 2006-ban megjelent Nostradamus: A jövő teljes jövendölései című könyvéből II. Erzsébet királynő halála után.

A könyv az újság bestsellerlistájának élére került, ami szerintük annak köszönhető, hogy a világ közösségi hálózatain vírusként terjedtek egyes részletei. Reading egyik értelmezése a 16. századi dél-franciaországi látnok jóslataiból így szól:

II. Erzsébet királynő 2022 körül fog meghalni, körülbelül 96 éves korában.

Az uralkodó fia, Károly lesz a király, de később lemond a trónról fia javára.

II. Erzsébet szeptember 8-án, 96 éves korában halt meg a skóciai Balmoral kastélyban. Ő a brit történelem leghosszabb ideig uralkodó királynője.

Hirdetés

A trónt legidősebb fia, a 73 éves Károly vette át, aki III. Károly néven uralkodik, és ugyebár kdierült róla, hogy halálos kórral küzd…

Ezek után az egyes híresztelések szerint az Antikrisztus felemelkedésével fenyrgető jóslatokról nagyon reméljük hopgy az derül ki, hogy nem igazak.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.