Érdekes világ

Jakab Péter lapátra tette az asszonyt és tényleg összejött volt kampányfőnökével – FOTÓK

Na ez azért durva!

A Nép Pártján elnöke valósággal kivirult kampányfőnöke oldalán: már nem csinál titkot abból, hogy egy párt alkotnak Molnár Enikővel.

„A hivatalos családi állapotom, ahogy az a legutóbbi vagyonnyilatkozatomból is kiderült, elvált.

Hirdetés

Ennél többet a nyilvánossággal továbbra sem kívánok megosztani”

—írta sms-ben a Jobbik volt elnöke, A Nép Pártján első embere.

Jakap Péter a sajtónak sem cáfolta, hogy már együtt van volt kampányfőnökével, akivel még a választási kampányban dolgozott együtt.

Másfél éve a hírek még a Jobbikkal való botrányos szakításától voltak hangosak, a pártot addig vezető politikus puccsot emlegetett, a párt új vezetése pedig a kabinetfőnökét, Molnár Enikőt is kirúgta.

Azt a Molnár Enikőt, aki miatt magyarázkodni kényszerült, miután egy budapesti lakásból együtt távoztak a reggeli órákban, amiről fotó is készült.

Akkor Jakab Péter még baráti viszonynak, munkakapcsolatnak nevezte, ami kettejük között van, de nem is tehetett mást, hiszen Miskolcon várta őt a felesége és a három gyermekük.

A találgatások tüzére csak olaj volt, hogy rendszeresen jegygyűrű nélkül jelent meg a nyilvános szereplésein, a felesége pedig „egyedülálló”-ra változtatta a kapcsolati státuszát a közösségi oldalán.

A civilben az ellenzéki politikus már egyáltalán nem csinál titkot abból, kivel alkot egy párt, s az elmúlt évben nyilvánosan is felvállalja kapcsolatát a szintén háromgyermekes Molnár Enikővel.

A Blikk egyik olvasója szemtanúja is volt, amint A Nép Pártján egyik rendezvénye után kart karba öltve, szorosan egymáshoz tapadva, mosolyogva beszélgetnek.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!