CímlapsztorikÉrdekes világ

Jamie Lee Curtis magyarul énekelt az Oscar-gálán: hidegrázós, minden magyarnak hallania kell – VIDEÓ

🇭🇺Ez elképesztően csodálatos. Magyarul fakadt dalra, amikor arról kérdezték, hogy félig-meddig lehet-e magyarnak tekinteni az Oscar-díját. 

Ráadásul az egyik legszebb, legaranyosabb dalt választotta! 🇭🇺

Jamie Lee Curtis egy egész teremnyi újságírót megnevettetett az Oscar-gála utáni sajtótájékoztatón, de közben arról is beszélt, hogy a szülei, a néhai Tony Curtis és Janet Leigh színészek tiszteletére vette át az Oscar-díjat a Minden, mindenhol, mindenkor női mellékszerepéért.

Hirdetés

„Hadd legyek őszinte, nem hiszek abban a világban, ahol egy csomó ember néz le ránk fentről.

Azt gondolom, hogy ők ott élnek a tetteinkben, a cselekedeteinkben és a gondolatainkban. Büszke leszármazottuk vagyok, és tudom, hogy nagyon büszkék lennének rám”

– mondta a szüleire utalva Jamie Lee Curtis, majd magyarul fakadt dalra, amikor arról kérdezték, hogy félig-meddig lehet-e magyarnak tekinteni az Oscar-díját.

Curtis ekkor énekelt egy sort magyarul: Katica, katica felmászott egy fára, leesett…

64 évesen nyerte meg az első Oscarját, és emlékeztetett arra, hogy a szüleinek ez nem sikerült.

A színésznő apai nagyszülei Mátészalkáról vándoroltak ki az Egyesült Államokba, anyai részről pedig dán felmenői vannak.

Édesanyja, a 2004-ben meghalt Janet Leigh 1961-ben kapott jelölést a legjobb női mellékszereplő kategóriában az 1960-as Psycho című filmben nyújtott alakításáért,

2010-ben elhunyt édesapját, Tony Curtist pedig 1959-ben jelölték a legjobb férfi főszereplőnek az 1958-as A megbilincseltek című filmben nyújtott alakításáért.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!