Érdekes világ

Jó ez a kapcsolat mi? Tóth Gabinak halálfélelme és pánikrohamai voltak fricskás szerelme közelében?!

Az énekesnőnek tavaly januártól nagyon sokszor volt pánikrohama, ám mostanra már több olyan egészségügyi problémától szabadult meg, melyek korábban megnehezítették az életét.

„Erről szívesen beszélek, mert sokan járnak hasonló cipőben.

Hirdetés

Előfordult, hogy egy héten többször is orvoshoz kellett fordulnom a tipikus tünetekkel, mint például a megemelkedett pulzus, azaz a szapora szívverés. Ám nyár eleje óta egyetlen alkalommal sem pánikoltam”

– vallotta be a hot! magazinnak Tóth Gabi, aki boldog, hogy olyan társ mellett hajthatja álomra a fejét, aki a jóban és a rosszban is támogatja őt.

A Sztárban sztár leszek! mesterének igencsak eseménydúsra sikerült az elmúlt éve, hiszen amellett, hogy tönkrement a házassága, újra rátalált a szerelem Papp Máté Bence személyében, akivel azóta már össze is költöztek Szentendrén.

Gabi kijelentette, hogy a Fricska táncegyüttes tagja olyan jó hatással van rá, hogy úgy érzi, jobb emberré válik mellette, és ez értendő az egészségi állapotára is.

Máté mellett teljesen elmúlnak a pánikrohamaim, az elmúlt fél évben ez is megváltozott
– jelentette ki Gabi. A változás az új szerelemnek köszönhető. Gabi ugyanis leküzdötte egy régi félelmét is:

„Tizenkét évvel ezelőtt nagyon komoly balesetet szenvedtem. Pályabejáráson csúsztunk éppen, amikor összeütköztem egy zászlóval babráló munkással, akinek nem kellett volna ott lennie.

Nem csatolt le a lécem, és megállíthatatlanul csúsztam tovább, sok sérülést szerezve.

Kórházba is kerültem akkor.

Nem túlzás azt állítani, hogy halálfélelmem volt
– árulta el az énekesnő.

Hirdetés

Most azonban Máté rávette, hogy újra megpróbálja a síelést, Tóth Gabi pedig már ott tart, hogy jövőre már a kislányát is szeretné magával vinni a havas lejtőkre.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.