Érdekes világ

Joe Biden egy alakváltó? A reptilián világelit helytartója a konteósok szerint – VIDEÓ

Már zajlik az emberiség feletti hatalomátvétel? Egy konteó szerint Biden nem ember, hanem földönkívüli, emberi álcában.

Számos furcsa, apró jel utalhat arra, hogy Bidennel valami nincs rendben.

És most nem feltétlenül csak a demenciájáról van szó, az a legkevesebb…

Hirdetés

Egy új konteó kezdett el terjedni, mely arról számol be, hogy Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok elnöke talán nem is ember, hanem egy földönkívüli lény.

Méghozzá egy hüllőszerű reptilián.

A reptiliánokhoz kapcsolódó “mítoszvilág” azt mondja, hogy ez a hüllőszerű faj évtizedek, évszázadok óta a Földön él az emberiséggel együtt, de rejtett életmódot folytatnak.

Valójában a nagy történelmi eseményeket ők irányították, vagy robbantották ki, így manipulálva az emberiség történelmét napjainkig.

Végső céljuk egy lassú hatalomátvétel, egy “lágy diktatúra” bevezetése, békés, de sötét pszichológiai eszközökkel.

Ennek egyik lépcsője az, hogy beépültek az emberi társadalomba, vezető pozíciókat foglaltak el, hogy így tudják még inkább kiterjeszteni az emberi tömegek manipulációját.

@digitalstudioproduction Che succede a Joe Biden? L’occhio diventa rosso sangue #shapeshifter #joebiden #reptilian #perte #fyp ♬ suono originale – Digital Studio
@uaptiktok #alien #joebiden #usa #reptilian #aliens #america #caught #trending #virał #wierd #strange #1 #best #unidentified #uaptiktok #ufo #nasa #onvi #tiktok ♬ original sound – Uaptiktok

Sokak szerint Joe Biden furcsa zavarodottsága is arra utalhat, hogy valójában nem teljesen ember.

Megint mások észrevenni vélnek bizarr pillanatokat, például véraláfutásos volt a szeme több nyilvános eseményen, de volt olyan, hogy egy másodpercre mintha egy második, oldalsó, a hüllőkre jellemző belső szemhéja is megjelent volna.

A reptilián konteók szerint ez az egyik erős árulkodó jel arra, ha valaki közülük való.

Hirdetés

Persze ezek inkább nem komolyan vehető összeesküvés elméletek a személyével kapcsolatban, így érdemes ezt a helyén kezelni.

Ennek ellenére megemlítettük, hiszen elég népszerű elmélet, és nem mehetünk el amellett, hogy itthon Magyarországon is sokan hisznek a reptilián elméletben, és abban, hogy ez a földönkívüli civilizáció a társadalmunkba beépülve próbálja átvenni a hatalmat a civilizáció felett.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.