CímlapsztorikÉrdekes világ

John Lear: 70 különböző idegen faj él velünk a Földön: hamarosan nagy bejelentések jöhetnek

“Annyira fejlettek, hogy legalább félmilliárd évvel előttünk járnak, de valószínűleg még ennél is többel.”

Lear szerint legalább 70 különböző idegen faj létezik. Külön megemlítette a “kis zöld emberek” és a “kis szürkék” létezését, akik körülbelül 140 centi magasak.

Beszélt az “északiak” létezéséről is, akik megjelenésükben hasonlóak az emberekhez, de magasabbak, szőke hajuk és kék szemük van.

Hirdetés

Kijelentette, hogy az egyik ilyen faj maradványait megtalálták egy balesetet követően, és jégen tárolták.

Lear azt állította, hogy vannak jó és rossz idegenek, és mindenféle módon kölcsönhatásba léphetnek az emberekkel.

“És mi az oka? Miért vannak itt?” – kérdezte Knapp.
Lear válaszolt: “Genetikai kísérletek.

Azt is elmondta, hogy “az olyan filmeket, mint az E.T., a Harmadik típusú találkozások, gondosan irányították az MJ-12 képviselői, amely a leleplezésért felelős szervezet, annak érdekében, hogy felkészüljünk az információk kiadására, hogy valóban vannak idegenek.”

Lear úgy vélte, hogy minden az 1947-es Roswell-balesettel kezdődött.

Azt állította, hogy 1945 szeptemberében Truman elnök megalapította az MJ-12-t, és ennek célja a csészealjak tanulmányozása és az UFO-k létezésének eltitkolása volt. Elmondta Knappnak, hogy négy idegen holttestet találtak egy balesetből, és Dr. Detlev Bronk boncolta őket.

Ezeket “EBE-nek” (Földönkívüli biológiai entitások) nevezték el, és három élő EBE-t találtak különböző balesetek után.

Az EBE1 1949 és 1952 között a légierő egyik ezredesével élt együtt. Az EBE-ket egy YY-2 nevű elektromágneses létesítményben tartották, amelyet Dr. Eric Wang tervezett, aki Dr. Kissinger alatt dolgozott, és a kezdetektől fogva részt vett az események eltussolásában.

Lear azt mondta: “Azért kellett elektromágneses létesítményt létrehozniuk, mert az EBE-k annyira fejlettek, hogy legalább félmilliárd évvel előttünk járnak, de valószínűleg még ennél is többel.

Hirdetés

És el is tűnhetnek.

De nem tudnak gondolat segítségével egy elektromágneses létesítményen keresztül áthatolni, ezért építették ezt a létesítményt. Kettő volt, egy Los Alamosban, egy pedig vagy az Edwards Légibázison
vagy a Teszthelyen.”

Lear beszélt a földönkívüli lények létezéséről a nevadai Groom Lake-ben, más néven az 51-es körzetben.

Kijelentette, hogy még mindig létezik egy élő földönkívüli biológiai entitás (EBE), amelyet EBE3 néven ismernek, és hogy van egy szalag egy interjúról ezzel a lénnyel.

Lear azonban nem látta a szalagot, és nem volt tisztában azzal, hogy milyen nyelvet használnak az interjúalanyok.

Azt is megemlítette, hogy 25 titkos CIA-feljegyzést kapott az útja során, hogy információkat gyűjtsön, és az egyik feljegyzés megemlítette, hogy az EBE3 látni akarja az óceánt, és hogy intézkedéseket kell tenni, különben az EBE “újra eltűnik”.

Knapp megkérdezte, hogy ezek a lények létezhetnek-e közöttünk, és szükségük van-e különleges környezetre. Lear kijelentette, hogy különleges környezetük, különleges levegőjük van, és csak körülbelül 20 percig bírják a Föld levegőjében.

Lear azt is állította, hogy a szürke EBE-k azok, amelyeket a leggyakrabban látnak, és hogy a Földön való jelenlétüknek különböző motívumai
vannak.

Azt mondta, hogy üzletet kötöttek velük, mivel megpróbálják regenerálni saját fajukat. Ez azért van, mert az emésztőrendszerük elsorvadt, és már nem tudtak enni a szájukon keresztül.

Ehelyett hormonokat és enzimeket szereznek be a szarvasmarhákból, és tápanyagokért a bőrükre
terítik, majd a salakanyag visszaürül a bőrükön keresztül.

1989 március 29-én Lear és barátai, köztük Bob Lazar, felvettek egy videót az objektumról, egy izzó korongról, amely az 51-es körzet szélén lévő létesítményből emelkedett ki, és amely hivatalosan nem létezett.

Ironikus módon 2022 március 29-e ugyanaz a dátum volt, amikor Lear meghalt Las Vegas-i otthonában, bár sok évvel később.

Az interjú során Lear arról beszélt, hogy két UFO-val kapcsolatos eseményről tud. Az első eset 1987 júliusában történt, amikor állítólag egy hatalmas UFO követett egy teherszállító repülőgépet az alaszkai Anchorage felett.

A második incidensre 1975-ben került sor, ahol állítólag UFO-kat
láttak lebegni a Stratégiai Légiparancsnokság bázisai felett.

Knapp: “Korábban azt mondta, hogy azt hitte, hogy több szándékuk ellenséges volt, és korábban említette, hogy sok katonai bázis körüli megfigyelés történt.

Miért nem látjuk őket itt? Las Vegasban sok katonai bázisunk van.”

Lear: “Nos, valójában nagyon sok jelentés érkezett UFO-król Las Vegas környékén, nem kifejezetten a légierő bázisai felett.

Ott van a Teszthely, és természetesen nem tudjuk, mi folyik ott, és van a Nellis Légierő bázisunk. De nem igazán volt sok megfigyelés odaát.

A légierő fő észlelései 1975-ben voltak. Az UFO-k leereszkedtek minden stratégiai légiparancsnokság bázisára, amely az Egyesült Államok északi területét őrzi.

A nukleáris fegyverek tárolóterülete felett lebegtek, és három napon keresztül akár két-három órán keresztül is ott maradtak.”

“A probléma nem csak az a tény, hogy öt-tíz különböző civilizáció látogat el hozzánk.

Nyilvánvalóan, és ez az általam végzett kutatásból származik, legalább 90%-uk ellenséges.

És amikor azt mondom, hogy ellenséges, ha nem is ellenséges, akkor is teljesen más az erkölcsük, mint nekünk,”

– tette hozzá.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!