Címlapsztorik

Jön az összeomlás, senki sem menekülhet csak a gazdagok, akik már jegyet válthattak a túlélés bárkáira?

A Föld forrásait a végletekig kimerítettük, válság válságot követ, ezt már az elit is tudja és tudatosan készülnek rá, hogy ők öröklik majd a Földet, a világvégét követően?

Jön a civilizációs összeomlás, az elit már készülhet rá

Nincs mit tenni, már nyakunkon van az a világvége, amit Leonardo da Vinci is előre kódolhatott egyesek szerint a műveibe, valamint Isaac Newton is viszonylag pontosan megjósolta egy számítás alapján.

Az elit egy jelentős része ezzel a kétezres évek eleje óta tisztában van állítólag és tudatosan készülnek a jelenleg ismert világ teljes összeomlására.

Hirdetés

2022 novemberében a világ népessége elérte a 8 milliárd főt az ENSZ adatai alapján. Ez több mint kétszerese annak, mint ahány ember a hatvanas években élt a Földön.

Egy olyan erőforrás túlhasználat, majd összeomlás vár ránk, amilyenhez hasonlót a Húsvét-sziget rejtélyes civilizációja élt át, miután kivágták az összes fát és elhasználták erőforrást a szigeten.

Nem természeti katasztrófák fogják okozni az összeomlást – állítják.

Sokkal inkább az, hogy mindössze néhány év alatt élhetetlenné válik majd a bolygó.

William Rees, a British Columbia Egyetem munkatársa állítja, hogy nagy társadalmi változások történnek majd, és az emberiség létszáma jelentősen zuhanni fog, jelentsen ez bármit is.

Új Ádám és Éva, avagy Paradicsom 2.0 projekt

A szupergazdag réteggel kapcsolatban pedig rendre felmerül az a pletyka, hogy erre az összeomlási pontra tudatosan készülnek.

AZ EMBERISÉG MÁR TÚLLÉPTE A FÖLD HOSSZÚ TÁVÚ EMBERI TEHERBÍRÓ KÉPESSÉGÉT

– mondják egybehangzó véleménnyel a szakértők.

Létezik egy az elittel kapcsolatos szóbeszéd, mely azt állítja, hogy a tehetős, gazdag családok tagjai már mind jegyet váltottak a túlélés bárkáira.

Hirdetés

Ezek a szó szoros értelmében vett bárkák, melyek még a Föld széthullása esetén is védenék az utasaikat.

Egy-egy bárkár a több százan férnének fel és több tucat ilyen bárka várja ismeretlen földalatti óvóhelyeken készenlétben, hogy használatba vegyék őket.

A teória szerint a Föld összeomlását követően egy átmenti időszakot kivárva ezek a tehetős felső tízezerből származó rétegek lesznek a Föld ember utáni korszakának első Ádámai és Évái.

Vagyis a szupergazdagok öröklik majd utánunk a bolygót, melynek sokáig tart a regenerációja.

Egyelőre azonban ezeket a szóbeszédeket senki sehol nem erősítette meg, így sokan úgy gondolják, hogy csak „színes” anekdoták és teóriák az amúgy is zárt, gazdag elit réteggel kapcsolatban.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.