Címlapsztorik

Jönnek a nevek azokról, akik az elmúlt 30 évben szétlopták az országot? Az évtized leleplezése jöhet

Ráadásul konkrét bizonyítékokkal – állítják. Ebbe belebukhat a magyar politikai elit?

Retteghet a kormány és Orbán köre, Mészáros Lőrinc “kilövésére” készülhetnek.ű

Ijesztő előjelek: megbuktathatják a kormányt?

A kormány veszni fog, és ezt egyenesen az alvilágból és néhány kulcsember “segítségével” fogják elérni, akik végleg megelégelték azt az urizálást, amit az utóbbi időben egyes politikusok és kormánytagok, kormányközeli emberek csináltak.

Hirdetés

Különösen ezekben a nehéz időkben, amikor az emberek pénzét és utolsó megtakarításait eszi meg az infláció és a gazdasági válság.

Mindeközben többek között Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szuperjachton szeli át Európa vizeit, kötnek ki a legszebb városokban, játszanak a legjobb kaszinókban, heverésznek a legjobb hotelekben.

Fontos nevek és bizonyítékok kerülhetnek napvilágra

Mindezt a kirakatban, kvázi beleköpve a nép szemébe – ti ezt úgy sem tehetitek meg…

Többek között itt van Pesty László, de nem ő az egyetlen, akiről auzt beszélik, hogy elndíthat valamit.

Sorra adja az erősebbnél erősebb nyilatkozatokat Pesty László arról, hogy a NER-nek van egy rétege, amely amellett, hogy buta, mint a tök, tehetséges vállalkozókat semmiz ki.

Ellenzéki oldalról ezek nem új szavak, de Pesty még az elsők között lett Fidesz-tag, igaz, soha nem idomult katonásan a szervezetbe.

A kijelentések az elmúlt időszak legerősebb állításai a Fidesz holdudvarából a Fidesz, illetve a NER ellen. Az korábban is előfordult, hogy az “urizálásról” vita folyt, de hogy állítólagos bűncselekményekről, “Lölő-jelenségről”, nagyvállalkozók büdös lábairól, késsel-villával enni nem tudásról beszéljen valaki, az példátlan, még úgy is, hogy Pesty közben hűségesküt is tett Orbán és a Fidesz mellett.

Az alvilágnak lehetett elege?

Állítólag az alvilág egy jelentős része is úgy érzi, hogy a kormány egyes tagjai a mértéktelen dorbézolással az emberek tyúkszemére lépett.

“Még az alvilág egy részében is megvan a becsület, a szegényeknek mindig vissza csöpögtettek a társadalmon keresztül.

Hirdetés

Amit a parlamentben művelnek és a parlament közeli emberekhez dörgölőző csoportok, az már nekik is gyomorforgató és lépni akarnak”

-állítja egy neve elhallgatását kérő forrás egyes Reddites fórumokon.

Az egész magyar politikai elit retteghet, amely részt vett az elmúlt közel 30 évben?

Léteznek olyan elméletek is, miszerint nem csak a jelenlegi politikai elitnek, hanem az egész magyar politikai garnitúrának tokkal-vonóval van félnivalója.

Lásd például az ügynök aktákat soha nem hozták egyik kormány alatt sem nyilvánosságra, sem jobb, sem baloldali vezetés alatt.

Véletlen lenne? Aligha.

Valójában közösen lopták szanaszét az országot, ennek azonban hamarosan vége lehet.

Ki mit gondol?

Valóban ahogyan ígérik, konkrét evek kerülhetnek elő?

Hamarosan név szerint fogjuk konkrét dokumentumokkal és bizonyítékokkal megtudni, hogy kik és hogyan lopták szét az egész országot…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!