Érdekes világ

Schumacher Vanda már bechippeltette magát: és te? Hamarosan mindenki sorra kerül?!

Hamarosan a bőr alatti chip már követelmény lehet, mint egy digitális igazolvány, vagy pénztárca. Tényleg jöhet a Bibliában megírt “Fenevad bélyege”?

Valami elkezdődött?

Az emberek bechippelésének korszaka már a nyakunkon van és hamarosan már csak ilyen chipekkel a bőrünk alatt mászkálhatunk és élhetünk?

Hirdetés

Döbbenetes disztópia lehet belőle, amiben tömegesen figyelnek meg majd minket és akár irányíthatnak is a chipeken keresztül?

Rengeteg ehhez hasonló gondolat fogalmazódik meg az emberben, különösen a hír hallatán, hogy Schumacher Vanda első magyarként chippeltette be magát.

A bőre alatti “kütyüvel” tud fizetni és egy csomó mindent – hencegett el vele.

Schumacher Vanda járt a Reggeli stúdiójában, aki újra arról mesélt, nemrég Svájcban beültettek a kezébe egy chipet, amivel tud mostantól például fizetni, lámpákat felkapcsolni, autót kinyitni.

“Több barátommal egyszerre csináltattuk. Ez egy fogadás alapján történt. Nekem van egy barátom, neki több mint hat chip van a kezében, különböző dolgokra tudja őket használni. Nekiálltunk erről beszélgetni, és felmerült, hogy Magyarországra ilyet biztos nem lehet rendelni

– fogalmazott Schumacher, aki elmondta, a chip egy csomagban érkezik meg, a bátrabbak maguknak is beültethetik. Kitért a véleménycunamira, amit a chip beültetésének hírére kapott.

Sok kommentet kaptam, hogy biztos a kormány szponzorál, hogy ilyeneket reklámozok. Nem. Nincs benne GPS-nyomkövető, de lehet, annak is örülnék. Ha elvesznék, legalább megtalálnának.

“Ne aggódj kedves Vanda, egészen biztos lehetsz benne, hogy a kormány, a Nagy Testvér meg fog ezentúl találni, bárhová is bújjál a Földön”

-fakadtak ki ehhez hasonló kommentekben az emberek.

Hirdetés

Sokan ugyanis félnek az effajta újításoktól és veszélyes tendenciának tartják.

A jövőben az érvelésük szerint ugyanis valamennyi kormány és hatalom visszaélhet ezekkel a chipekkel.

A legtöbben egyébként attól tartanak, hogy ez nem más, mint a Bibliában a Jelenések könyve által leírt Fenevad bélyege.

Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat. (Jelenések 13,16 – 18)

Vagyis párhuzamba állítva ez azt jelenti, hogy az elmélet és a félelmek szerint a bőr alá ültethető chipek lesznek azok, amik előbb vagy utóbb, de kötelezővé válnak a jövőben.

Ezzel fogunk tudni beilleszkedni a társadalomba, fizetni vagy épp használni a tömegközlekedést…stb.

Ha egy napon majd valóban meg fogják követelni, onnantól kezdve nagyon komolyan vissza lehet majd élni vele, hiszen minden ember egyetlen rendszerbe lesz kvázi “bekötve”,mely mindent lát és hall…

Hogy mikor lépik ezt meg? Be fog-e követezni egyáltalán?

Nem lehet tudni biztosra, ugyanakkor a Bibliai jóslat ijesztő előrejelzés lehet.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!