CímlapsztorikÉrdekes világ

Júlia és Tímea: Eszközei és áldozatai voltak az apai erőszaknak, nehéz életük és szörnyű haláluk volt 

Az aszódi kettős gyilkosság megrázó részletei a tehetetlen, nemtőrödöm hatóságról, balf-szkodó rendőrökről (tisztelet a kivételnek) és egy anyukáról, aki a csillagokat is lehozta volna az égről, hogy megmentse őket.

Miért kellett ennek a két ártatlan gyönyörűségnek meghalnia…?!

L. Zsuzsanna még most sem tudja feldolgozni a nemrég történteket.

Hirdetés

Az asszony volt férje elkábította a nála láthatáson lévő kamasz lányokat, majd baltával sújtott le rájuk. Júlia 16, Tímea pedig 14 éves volt.

„Eszközei és áldozatai voltak az apai erőszaknak. Mindkettőnek nehéz élete és szörnyű halála volt. Hosszú évekig tartó apai abúzust szenvedtek el, és életüket az vette el, akihez a megélt borzalmak ellenére is ragaszkodtak: édesapjuk…” – áll a levél elején.

Igazi családi kálvária, a hatóságok pedig nem tettek semmit

“2019 elejétől egész a gyilkosságig, 2022. májusig egyre fokozódó, teljesen kiszámíthatatlan kontroll alatt tartott minket, kihasználva, hogy évekig késlekedett a bíróság rendezni a szülői láthatást.

A válás és gyermekelhelyezési per a gyilkosság után, 2022. júniusában lett végleges: gyermekeim már nem élhették meg!

Továbbá rendszeresek voltak a férjem részéről a kiszámíthatatlan látogatások, akár éjjel, hajnalban is, csak átmászott a magas kerítésen, reggelre ott volt az ajtónk előtt….

Így mentem dolgozni, a lányok pedig iskolába, látva a veszekedéseket…”

Hiába fordult a rendőrséghez

“Minden hivatalos utat bejártam: rendőrség ,gyámhivatal, családvédelem, bíróság.

Nappal dolgoztam, majd főztem, tanultam a lányokkal, éjjel peres iratokat, fellebbezéseket fogalmaztam.

Birtokvédelemért folyamodtam, sikertelenül. Kétszer indítottam férjem ellen távoltartást, a másodiknál az Egri Törvényszéken hiába fellebbeztem, elutasítottak: miszerint a lányaim nincsenek veszélyeztetve, nem indokolt a kérelmem…”

Hirdetés

Őt nevezte gyilkosnak

“Férjem mindvégig, éveken át eljátszotta az elhagyott, gondoskodó apukát, amit nagyon sokan elhittek neki, és volt aki támogatta is…

Míg nekem minden lehető helyen a rosszhíremet keltette. A legszörnyűbb az volt, amikor engem a gyerekeim, ismerőseim előtt gyilkosnak állított be!”

-írja az asszony.

“A lányok elmondták hogy apai láthatáson kizárólag bűnügyi , gyilkosságos filmeket néznek. Illetve minden láthatáson elhagyatott katonai objektumokba, kihalt pszichiátriára, erdőben fákkal benőtt orosz laktanyákba vitte a lányokat, amikről ők képeket is készítettek.”

-mesélte az asszony.

“A Gyöngyösi kapitányságon bejelentést tettem, minderre, a körülményekre, arra, ahogy ez megtörtént, nem akarok emlékezni! Látva, hogy a lányaimat még mindig nem keresik, az ügyészségre mentem, és bejelentést tettem az érthetetlen rendőri késlekedéssel kapcsolatosan.

Csütörtökön késő este csengettek.

Sok ember, rendőrök, mantőautó állt a házam előtt. Majd egy rendőr ennyit mondott: „Két női holttestet találtunk az aszódi ingatlanban.”

Emlékszem, olyan volt, mintha nagyon mély vízben lebegnék, nem éreztem semmit, mindent csak tompán. Hatalmas ütésért, engem is.

Ez a kábaság, most egy év múltán lassan, lassan kezd tisztulni.

Egyre világosodik, hogy soha többé nem jönnek haza a lányaim.”

-zárta megható és szomorú gondolatait az anyuka.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!