CímlapsztorikMisztikum

Élet a Marson? Kolóniák és városok, amikről hallgat a NASA? VIDEÓK és KÉPEK

Ezek meg fognak győzni arról, hogy valami nagyon nincs rendben a Marssal kapcsolatban…

Élet a Marson: amit a NASA nem mond el a nyilvánosságnak

Az ember nem is gondolná, hogy a vörös bolygóval kapcsolatban mennyi mindent rejtegetnek.

A NASA ugyanis sok ufó szakértő és összeesküvés elmélet hívő szerint évtizedek óta tud arról, hogy a Marson egykor élet lehetett.

Hirdetés

Élet alatt pedig nem mikrobiológiai szintű életre gondolunk, hanem fejlett ősi kultúrákra, mint amilyen az egyiptomi vagy maja kultúra volt.

Erdők és tavak a Mars felszínén?

A mai napig nincs elismerve, de egyes körökben terjednek olyan felvételek a NASA háza tájáról, melyeken állítólag hatalmas, egybefüggő marsi erdők és egyéb növényzet látható.

Mi több, kristálytiszta vizű tavak, melyeknek még az alját is látni ezeken a műholdas felvételeken.

A NASA ezeket hivatalosan soha nem ismerte el és csak annyit állítanak róluk, hogy geológiai képződmények, és/vagy a fény-árnyék játékai csupán.

Pedig mára már elismert tény, hogy a mars tele van kiszáradt folyómedrekkel, a marsi talajban pedig pár centi mélyen már fagyott víz található.

Még mélyebben pedig akár cseppfolyós állapotban is fennmaradhatott, a barlangokról nem is beszélve, melyek védettek a gyilkos UV sugarak elől is.

Ősi városok romjai, hatalmas úthálózatok?

Több ízben készültek olyan felvételek egyes Mars szondák által, melyeken szemfülesek olyan párhuzamos vonalakat vettek ki, melyek hatalmas építmények, vagy úthálózatok nyomai lehetnek.

Nehéz megmondani ekkora távolságból, mivel ezeknek a struktúráknak egy jelentős része a marsi por alá került, de a természet aligha hoz létre ilyen hosszú és ilyen szabályos alakzatokat.

Ugyanígy háromoldalú piramisokra emlékeztető hatalmas sziklatömböket is találtak már egyes felvételeken az ufó szakértők.

Hirdetés

A nagy kérdés persze az, hogy ezekbe az emberek egy része csak belelátja amit látni akar, vagy ezek a tárgyak és építmények valóban ott vannak…?

Ha ugyanis valóban léteznek, akkor ténylegesen felvetődik az, hogy valami nagyon el van hallgatva a Mars ősi múltjával kapcsolatban.

Egyesek szerint azért, mert az emberiség talán onnan származhat, mások szerint még most is lakott lehet, megint mások pedig azt mondják, hogy ellenséges faj fennhatósága alatt van a Vörös bolygó.

Különféle elméletek keringenek tehát arról, hogy mi i s lehet valójában a Mars aktákban, amiket soha nem hoztak nyilvánosságra.

Előző emberiség a Marson?

Többen felvetették azt, hogy a Vörös bolygó lehetett a valódi bölcsője a civilizációnknak.

Vagyis egykor az emberiség, vagy a mostani emberiség elődjének tekinthető ősi kultúra itt virágzott fel és népesített be mindent.

Azonban egy ismeretlen eredetű ősi katasztrófa mindennek véget vetett és lakhatatlanná tette a Marsot.

Mint ismert, ma nincs légköre vagy nagyon ritka, ami nem elég a felszíni élet megvédéséhez, ráadásul sem ózonrétege nincs, sem pedig geomágneses tere, legalábbis nem elég az élet fenntartásához.

Az ősi Marsról több száz millió évvel ezelőtt evakuálhatta magát egy szűk csoportja az emberiségnek, melyek aztán Ádám és Éva mintájára kezdték el benépesíteni a Földet.

Ki mit gondol erről az elméletről?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.