CímlapsztorikÉrdekes világ

Julius Andan kitálalt, 25 évig volt a háttérhatalom tagja: háború zajlik ellenünk

Úgy érzed, hogy nem minden van “rendben” a világgal és a történésekkel?

Nos, minden bizonnyal jól érzed…!

Ebben a háborúban a puskagolyó a hazugság, a páncél a titok, és az orgyilkos a szaktekintély, aki a „mindent jobban tud, mint Te”.

Hirdetés

Az emberi elme a legfőbb, mi több, az egyedüli háborús hadszíntér. Minden háború elsődlegesen szellemi síkon zajlik, és a fizikai erőszaknak csak látszólag a test a célpontja.

Az ön józan esze, az intelligenciája, a tehetsége és a jövője ellen folyik a harc.

Ebben a háborúban a puskagolyó a hazugság, a páncél a titok, és az orgyilkos a szaktekintély, aki a „mindent jobban tud, mint ön”.

Az elnyomás forrása egy titkos társaság, amelyről a szakirodalom sehol sem tesz említést.

Julius Andan 25 éven át hűen szolgálta ezt a társaságot, majd a fennálló rendszer első árulója lett.

Vallomása, A világ a színfalak mögött, eszközöket ad nekünk, amikkel védekezni és győzni tudunk ebben a háborúban, amelytől a Föld minden lakója szenved.

Én egy olyan szervezetet szolgáltam az elmúlt mintegy huszonöt évben, amiről ön sohasem hallott, és olyan munkát végeztem (sajnos nagyon jól), ami elvileg nem is létezik.

Hivatásos hazudozó voltam.

És nem kicsiben csináltam, hanem nagyban; óriási, globális méretekben.

Hirdetés

Hazudtam, hogy megrendelőim háborúkat robbanthassanak ki, hogy egy hatalmas piacon egyeduralkodóként ócska termékeket adhassanak el dollár-százmilliárdokat bezsebelve, hogy a végsőkig kifacsarhassanak népeket, hogy hamis vágányra terelhessenek kutatási projekteket, hogy elsorvasszanak létfontosságú tudományos kezdeményezéseket és így tovább és így tovább.

Bárki is ön, én ártottam önnek.

Profi hazudozóként az emberiséggel játszottam, mindannyiunk jövőjét festettem feketére, és nem én voltam az első ember ebben a munkakörben. Ezrek voltak már előttem, az írott történelem kezdetétől máig.

Ezekről a tudatos, szándékos, milliószor átgondolt, professzionális hazugságokról szeretnék írni önnek, hogy lássa, milyen is ez a hely, ez a bolygó, ahol él.

Ahol mindannyian élünk.

Nem várok megbocsátást, nem várok feloldozást, nem várok semmit. Nem tudom, mi lesz a következménye ennek a könyvnek: talán semmi, talán valami.

Azt sem tudom, mi az, amit egyáltalán remélni merhetek.

Talán csak a lelkemet mardosó iszonyú bűntudat miatt írok, és ennyire önző vagyok.

Én magam sem tudom.

De ha fáj önnek, amit olvasni fog, csak tartson nyugodtan őrültnek. Akinek annyi a bűne, mint nekem, az biztosan nem normális.

Aki tudni akarja hogy hogyan működik a világunk, olvassa el.

Benne van mindent múltról és jelenről. Isteni, tanulságos és félelmetes olvasmány…

Mondhatnánk azt is, hogy kötelező darab, és az iskolákban is tanítani kellene kötelező olvasmányként, mert akkor egy sokkal tudatosabb, szabadabb világban élhetnénk.

De ezt ugyebár nem akarják a háttérhatalmi körök…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.