Egyéb

Kárász Róbert nem vezet többet műsort az ATV-n: azonnali hatállyal távolítják el

A műsorvezető egy Baranyi Krisztináról szóló kommentjéről nem értett egyet a csatornával, mivel felszólították, hogy törölje azt.

Októberben jelentették be, hogy Kárász Róbert 6 év után, közös megegyezéssel távozik az ATV-től.

Akkor az volt a terv, hogy a műsorvezető november végéig képernyőn marad,

Hirdetés

de aztán jött az ATV Start múlt pénteki adása, ahol szürreális jelenetsor játszódott le, amikor a vedégként meghívott Baranyi Krisztina, nem volt hajlandó válaszoltni a kérdezőként meghívott, Pesti Srácokat képviselő, Szalai Szilárdnak.

Ferencváros polgásmestere a műsorban azt mondta, kellemetlen helyzetbe hozták, mivel nyilvánosan is megfogadta, hogy propagandistáknak nem nyilatkozik.

Arról is beszélt, hogy ha tudta volna, hogy a Pesti Srácok munkatársa is ott lesz, nem vállalta volna a szereplést.

Az ügy aztán tovább gyűrűzött.

Kárász az adás után egy Facebook-kommentben azt írta: Baranyi a mára elhíresült műsor előtt találkozott Szalai Szilárddal, de az ATV arra kérte, hogy törölje ezt a kommentjét.

Kárász a Mandinernek azt nyilatkozta, ezután jelezte a csatorna vezetésének, hogy ezek után a maradék két hétben már nem hajlandó műsort vezetni az ATV-n, szerinte ugyanis meghazudtolták.

A 24.hu megkeresésére az ATV azt írta, Kárász a csatorna engedélye nélkül kommentelt és amit írt, az nem tükrözte a valóságot, ezért kérték, hogy törölje a hozzászólását.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kövesd partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.