CímlapsztorikÉrdekes világ

„Kész, lehet csomagolni, köpcöském”: 2024. július 1-je lesz a Fidesz végítéletének napja. Politikai földcsuszamlás jöhet.

Nagyon komoly paradigma és korszakváltás előtt áll a magyar haza. Erről jobb, ha mindenki tud!

„Kész, lehet csomagolni, köpcöském, már a dátum is megvan. Ágh Attila ma a Klubrádiónak úgy nyilatkozott, hogy 2024. július 1-je lesz a Fidesz végítéletének napja.

Ne vegyenek már sok tartóstejet, én azt mondom, vagy ne most kezdjenek bele a Harmonia caelestisbe.

Hirdetés

A rádió a hétvégén a Népszavában megjelent interjú miatt érezte szükségét meginterjúvolni a neves politológust, aki az interjúban azt fejtette ki, hogy az Orbán-rendszer már a végelgyengülés állapotába jutott.

Ha ő mondja és a Népszavának, akkor úgy is van, és ebben az esetben nem kérdés, hogy júliusig túlesünk a halálozáson, a temetésen, de még a végítéleten is.

Bár egy kicsit óvatosságra int, ha a előveszünk egy 2010-es Népszavát (mi mást?!), amelyben Ágh Attila, mondjuk, azt állítja, hogy elkezdődött a vég.

Ugyanis, ha a vég kezdetétől a végelgyengülésig 13 év telik el, akkor a végelgyengülés állapotától a végig még sok interjú folyik le a Dunán

-írja Hont András vélemény cikkében, egész pontosan a közösségi oldalra feltöltött posztjában.

Benne erősen érzethő a szkeptikusság és a kétkedés, de viccesen eljátszik a felmerült dátummal.

Hont természetesen arra világít rá, hogy az Orbán rendszer bukását,a NER végét vizionáló jóslatok nagy része mennyire pontatlan, nagyot mondó, vagy egyenesen marhaság.

Adódik a kérdés: vajona mostanában az elmúlt hetekben „beharangozott” végítélet is hasonlóan nagyot mondó marhaság lesz?

Mint ismert, egyre több zúgolódás van a kormányon belül, többek között Pesty László például egy hónapon belül neveket ígér, és név szerint kiderülhet, kik lopták szét az elmúlt években az egész országot.

Hirdetés

Egyúttal azt is pedzegették már többen, hogy a Mészáros Lőrinc jelenséget a Fidesznek ki kellene metszenie magából, mint egy rákos daganatot.

Ettől még simán lehet, hogy a kormány egy belső tisztulási folyamaton végbemehet.

Az is igaz, hogy ezek az elmúlt évek nem éppen a Fideszt erősítő évek voltak, tele járvánnyal, háborúval és gazdasági válsággal.

Azonban hogy ez már a vég kezdete lenne, azt egyrészt senki sem láthatja előre, másrészt merész lenne kijelenteni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.