Érdekes világ

Kiakadtak az emberek, durva és megosztó kinyilatkozás az ATV-ben: “Orbán Viktort kellene egyszer megütniük”

A Pénzügykutató Zrt. elnök-vezérigazgatója, Lengyel László úgy látja, „az első és legnagyobb baj”, hogy lényegében a társadalomban az egyetlen dinamikus erő Orbán Viktor és a szűk köre.

A szakértő szerint egy „néma társadalmat” próbálnánk felébreszteni – példának hozta, hogy felmérések szerint a magyarok többsége hiába tartja a kormány hibájának az elmúlt évi brutális inflációt, ennek a következményei nem látszódnak a szavazási preferenciákon

– fejtette ki a véleményét az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Hirdetés

Úgy véli, hiba lenne a propagandára fogni, hogy a Fidesztől elpártoló szavazók még így sem az ellenzék táborát erősítik, hiszen például a közösségi oldalakon semmi sem akadályozza a független gondolat terjedését.

Szerinte az Európai Parlamenti és az önkormányzati választással kapcsolatban sem tudni, mit akar az ellenzék.

Elég lenne csak egy-egy mondatot üzenni, amit el lehetne juttatni a szavazókhoz.

A szakértő úgy látja, nehéz azt várni a választóktól, hogy azokra a pártokra szavazzanak, melyek már számtalanszor kikaptak.

Meggyőződése, azért van ennyi bizonytalan választó, mert nincs alternatív ellenzék, nincs egy olyan csapat, akik megértenék, hogy csak egyetlen ellenfelük van:

Orbán Viktor.

De Orbán Viktorhoz még el sem értek, előbb egymást csépelik. Orbán Viktort kellene egyszer megütniük, és ez eddig még nem sikerült

– fogalmazott Lengyel László, aki még hozzátette: még van fél év a választásokig, az elég idő, hogy kitalálják a megfelelő üzenetet és eljuttassák a választókhoz.

Ki mit gondol ezen kemény szavakról?

Hirdetés

Még ha nyilvánvalóan átvitt értelemben is értette, egyesek felhördültek, mások pedig alaposan elgondolkodtak a hallottakon.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.