CímlapsztorikÉrdekes világ

Kiverte a biztosítékot a Feleségek Luxuskivitelben: egy ország nyomorog, háborognak a kommentelők

Szerintetek kinek van igaza?

A Viasat3 szerint szükség van az ilyesfajta szórakoztatásra, míg mások megbotránkoznak, hogy miközben a jelen helyzetben egy ország nyomorog és egyre többen veszítik el munkájukat és tartalékaikat, addig a tévében csillogó újgazdag asszonyok “veretik” és panaszkodnak piszlicsáré dolgokról.

“Az ország romokban, több tízezren kerültek munkanélkülire, de igazatok van, ilyen szarokat kell nyomatni a tvben. Ócska nők dobálóznak vaskos összegekkel más meg éhezik..
Gratulálok!”

Hirdetés

-írta egy kommentelő, és többen is hasonló kritikát fogalmaztak meg.

A Viasat3 erre aztán hiavtalosan is reagált a közösségi oldalán egy kommentben:

“Kedves Havas Katarzis Gergely! Köszönjük az észrevételedet.

A kialakult helyzetben műsorunk témája még megosztóbbá vált és rendkívül komoly kihívás a mindenki számára elfogadható kommunikáció kialakítása. Sajnáljuk, ha úgy érzed, mégsem tudtunk a kellő körültekintéssel eljárni.

Azonban fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a Feleségek luxuskivitelben elsődleges célja a szórakoztatás, vidám pillanatokra pedig most különösen nagy szükség van.”

Annyiban nyilván a stúdiónak és a csatornának is igaza van, hogy vannak, akiket ez szórakoztat.

Az azonban szerintünk is aggályos és nem vall túl mély erkölcsre, hogy egy ilyet képesek leadni a legnagyobb válság kialakulásának közepette.

Miközben vannak családok, akiknek tűzifára sem telik, egészen biztos, hogy ez hiányzik csak az életükből, hogy a luxusban dőzsölő feleségeket bámulják, miközben minden pillanatban az ő életüket irigylik el.

A világon élő elit – így az itthoni, magyarországi elit – is addig-addig mutogatja hogy mije van, addig fennhéjazik, míg a nyomorgó tömeg egyszer csak meg nem unja ezt az egész “cirkuszt”.

Hirdetés

Aztán pedig majd ne csodálkozzon senki, amikor az újgazdagoknak menekülniük kell majd, mert kapát-kaszát ragadva kiráncigálják az álhazug felső 1%-ot a fényűző villáikból…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.