Érdekes világ

Kövér László: A legélesebb fegyver a józan ész és a tiszta lelkiismeret – ki mit gondol erről?

Egyetértetek Kövér Lászlóval? Mondott még más cifra dolgokat is.

Kövér László szerint az európai jövőért folytatott küzdelemben a legélesebb fegyver a józan ész és a tiszta lelkiismeret.

Az Országgyűlés elnöke a székelyföldi Nagytusnádon beszélt erről szombat délután a magyar állam támogatásával felépített Szent Rita napközi foglalkoztató avatásán.

Hirdetés

Kijelentette: a magyarok és a székelyek, a józan ész és a tiszta lelkiismeret jegyében nemcsak magukért küzdenek, „hanem azért,

hogy Európa a jövőben is az európai embereké maradjon; azért, hogy Európa ura maradjon saját érdekeinek, saját anyagi és szellemi erőforrásainak;

azért, hogy a kereszténység megtartó lelki és kulturális erő maradjon minden európai nemzet számára;

azért, hogy az egy férfi és egy nő szeretetközösségén alapuló oltalmazó család a társadalom építőköve maradjon”.

Úgy vélte:

A józan ész és a tiszta lelkiismeret jegyében vívott küzdelem célja az is, hogy minden európai embert megillessen elődei anyanyelve, kultúrája és szülőföldje otthonossága szabad megöröklésének a joga, valamint az, hogy ezt szabadon továbbadhassa utódainak.

Kövér László szerint csak így maradhatnak talpon az európai nemzetek és államaik, és csak ezáltal lehet igazi európai béke.

Úgy vélte, minden felavatott óvoda, napköziotthon, iskola, amely teljesíti Istentől rendelt feladatát, az élet kultúráját erősíti, és ezzel a megmaradás ügyét szolgálja.

Kinek mi a véleménye ezekről a gondolatokról?

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!
Címkék kövér lászló

Kérjük kövesd partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.