CímlapsztorikÉrdekes világ

„Nyugodtan utáljatok, gyűlöljetek, büdös bunkózzatok!” – Jakab Péter ismét beleszállt a többi politikusba

Jakab Péter csak nem bír magával? Kő kövön nem maradt!

A milliós fizetésetekben az is benne van, hogy végig kell hallgatnotok – ezt üzente Jakab Péter Jobbik-elnök a kormánypárti képviselőknek, akik azt ígérték, nem jönnek be az ülésterembe abban az időben, amikor ő felszólal.

Az ellenzéki politikus és Kövér László házelnök között hetek óta dúl a szócsata, Jakab kemény beszólásait Kövér rendre a szó elvételével és milliós bírságokkal (legutóbb rekordösszegű, 9,6 milliós büntetéssel) honorálta. Jakab egyébként gyűjtést indított az összeg kifizetésére, s több mint 7 millió forint már össze is gyűlt.

Hirdetés

Miután aztán tegnap azt ígérte, olyat mond majd a házelnöknek a plenáris ülésen, mint eddig még soha (az ígéretét betartotta, nem is akárhogyan), Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője azt közölte:

A kormánypártiak ezentúl mindig kivonulnak az ülésteremből, míg Jakab Péter felszólal.

Mindenki tudja, hogy a produkciója még csak nem is a kormányoldal gyalázásáról szól, hanem kizárólag a saját szereplési vágyáról.

Éppen ezért a kormánypárti frakciók tagjai távolmaradásukkal szeretnének elmondani Jakab Péternek mindent, amit róla gondolnak

– írta többek között Kocsis.

Erre reagált ma Jakab, feltéve olvasóinak a költői kérdést:

„Nektek van lehetőségetek arra, hogy elhagyjátok a munkahelyeteket, ha nem szimpatikus a kollégátok?

A boltban az eladó otthagyhatja a pultot, ha nem szimpatikus a pénztáros?

Az orvos kijöhet a műtőből, ha nem szimpatikus az asszisztens? Ugye, hogy nem. Hát, akkor kedves fideszes meg kdnp-s képviselőtársak, ti se legyetek kivételek”.

Hirdetés

„Nyugodtan utáljatok, gyűlöljetek, büdös bunkózzatok, ha akartok, de a milliós fizetésetekben az is benne van, hogy végig kell hallgatnotok”

– tette hozzá.

Azt, hogy ezzel még nincs vége a Jobbik-elnök és a kormánypártok parlamenti háborújának, azt látatlanban is biztosra vesszük, kíváncsian – és kissé szomorúan – várjuk, milyen fordulatot vesz a politikusok egymást sértegetése.

Forrás: Blikk

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.