CímlapsztorikÉrdekes világ

Kövér Lászlót a strasbourgi bíróság “picsázhatja” el kártérítés a zsák krumpliért és a 9,6 millióért?

Bődületes kártérítést kell kapniuk az elhallgatott politikusoknak. Jakab 9,6 milliója és a méregdrága zsák krumplit tényleg sokszorosan “leverhetik” rajta az EU segítségével.

Nagyon nagyot ment a napokban az a hír, miszerint Kövér László és Jakab Péter kvázi “összevesztek” a parlamentben, és Jakabtól újra önkényesen elvette a szót, miután Jakab Péter leficsúrozta a kormánypárti tagokat és magát Kövér Lászlót is.

Halkan jegyezzük meg, korábban kövér Büdös bunkózhatta az ellenzéket, mindenféle retorzió nélkül.

Hirdetés

Az egész egy óriási cirkusz volt és az embereket nagyon megosztotta és fel is mérlegelte, mivel az adófizetői pénzekből bohóckodnak ott bent, a pulpituson és a padsorok között…

Kövér László most azonban ismét pórul járhat, és lehet igaza lesz Jakabnak, hogy háromszor “verik le” majd rajta a 96, millió forintos büntetést, amit Jakabra kiszabott.

Ha más nem, a strasbourgi bíróság Jakabnak ítélhet majd kártérítést, korábban ugyanis nem is olyan rég már született egy hasonló ítélet.

2016-ban az Emberi Jogok Európai Bírósága másodfokon is kimondta, hogy 2012-2013-ban jogtalanul ítéltek büntetésre PM-es és LMP-s képviselőket, ezért kártérítést kell kapniuk, ezért is Kövér László volt a “felelős”.

2020 május 26-án pedig ismét elmatasztalta Strasbourg Kövér Lászlót.

Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) ma Strasbourgban egyhangú döntéssel kimondta, hogy az Országgyűlés elnöke megsértette hat magyar újságíró (köztük két indexes) szólásszabadsághoz fűződő jogát, amikor 2016-ban kitiltotta őket a Parlamentből.

Ebből kirajzolódik, hogy Kövér jelenleg zajló “kirohanásai és ámokfutásai”, rekord mértékű büntetései a zsák krumpliért és a ficsúrozásért csúnyán visszanyalhat.

Mit gondoltok?

Szerintetek is durván lezüllött a magyar parlament erkölcsi nívója és szóhasználata?

Hirdetés

Tulajdonképpen a parlament ma már nem más, mint egy óriási óvoda, ahol nap mint nap egymásra mutogatnak…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!
Címkék érdekes világ

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.