CímlapsztorikÉrdekes világ

Magyar Péter üzent: szombaton történelmet írnak! Már elindult a visszaszámlálás!

Ki mit gondol? Tényleg forradalom lesz? Nem akármit jelentett be Magyar Péter!

Magyar Péter a posztban felhívta a figyelmet, hogy a gyülekező a 13.30-tól lesz a Deák Ferenc téri metrómegállónál, a menet pedig 14:00-kor indul onnan.

Mint írja, „a Honvéd utca és az Alkotmány utca sarkánál a menet kettéválik és az önkéntesek irányítása mellett” a Szalay és a Báthory utca felől is érkeznek majd emberek a Kossuth térre.

Hirdetés

„A menet elején Nagy Ervin művész úr már jól ismert platós kiskocsija halad, mögötte egy molinóval a főszervezők. Kérjük, hogy senki ne előzze meg a menet elejét, amíg nem érünk el a Honvéd utcáig.

Kérjük, hogy a várható óriási tömeg miatt igyekezzetek a Kossuth tér távolabbi részeit is betölteni, hogy a később érkezők is elférjenek. Hangosítás és kivetítő a tér minden részén lesz”

– hangsúlyozta, hozzátéve: több száz önkéntes és rendőr lesz a helyszínen, akik biztosítják a demonstrációt és szükség esetén vizet is osztanak.

Magyar Péter ezután rátér arra, amiről már tegnap is posztolt, hogy olyan információk jutottak el hozzá, melyek esetleges szervezett provokátorokról szólnak, akik meg akarják zavarni a rendezvényt.

„Kérlek, legyetek békések és türelmesek.

Ne adjuk meg nekik azt a szívességet, hogy a propagandasajtó bármilyen erőszakos cselekedetről tudjon beszámolni. Ha bármi gyanúsat, zavarót észleltek, azonnal jelezzétek a szervezőknek és a rendőröknek és rögzítsétek telefonnal.

Kérem, hogy hagyjátok szabadon dolgozni a sajtó munkatársait, a propagandistákat is. Mi békés emberek vagyunk”

– írta, majd felsorolta, miket kér a tüntetés résztvevőitől:

Végül, de nem utolsó sorban hozzáteszi:

Hirdetés

Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Mint írja, az egész rendezvényt élőben közvetítik a Facebookon és a YouTube-on: mindkét esetben Magyar Péter oldalát kell keresniük az érdeklődőknek.

Legyünk békések és méltóak a márciusi ifjak emlékéhez. Kérem, hogy a rendezvény hivatalos zárását követően mindenki békésen távozzon. Holnap történelmet írunk. Éljen a magyar szabadság, éljen a haza!

Sokak szerint Magyar Péter ténylegesne történelmet írhat ezzela tüntetéssel.

Minden attól függ, hogy mi fog történni és hányan mennek majd el rá.

Ti mit gondoltok?

Történelmi, forradalmi pillanat lesz, vagy minden marad ezután is a régiben?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!