CímlapsztorikÉrdekes világ

Tóth Gabi ledobta az atombombát: már viszonya volt az erdélyi turnéja alatt miközben Krausz és a kislánya várta otthon?!

Ezt nem láttuk jönni!

Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence először adott közös interjút a kapcsolatukról. Kiderült, hogyan is ismerkedett meg a pár, és az is, hogyan fogadta az énekesnőt a táncos családja.

Az elmúlt év nehézségeiről beszélt Tóth Gabi és Papp Máté Bence az első közös interjújában.

Hirdetés

Ebben gyakorlatilag ledobta az atombombát, amiről korábban mindenki beszélt a Krausszal való válása kapcsán.

Régóta erős volt a gyanú és szinte mindenki úgy sejtette, hogy Tóth Gabi még akkor léphetett félre, mialatt Erdélyben turnézott.

Ugyanakkor az énekesnő ezt következetesen tagadta eddig és azt állította, hogy Krausszal való szakítása után jött össze Papp Mátéval.

Most azonban megint tiszta vizet öntött a pohárba, de talán nem éppen úgy, ahogyan ő maga akarta.

A pár a Story magazinnak adott interjújában többek között arról is beszélt, hogy:

Tóth Gabi és Papp Máté Bence az erdélyi turnén kezdett el ismerkedni, ami „egy nagyon jó beszélgetőtársi viszonynak indult”.

Majd miután éjszakákat beszélgettek át, zenéket mutogattak egymásnak, és megosztották egymással az életük történetét, rájöttek, hogy ez több, mint barátság.

Ekkor Gabi házasságában már nem mentek jól a dolgok elmondása szerint, de tisztelték az előző párjaikat és egyből lezárták a kapcsolataikat, nem volt titokban találkozás.

Ugyanakkor Krausz Gábor a későbbiekben több utalást is tett arra, hogy Gabi házasságtörő volt.

Hirdetés

Sőt, sokak véleménye az, hogy a lényegen nem változtat:

Tóth Gabi már akkor érzelmileg megcsalhatta (és talán testileg is?) a férjét, amikor az otthon várta a kislányával, miközben ő Erdélyben turnézott a Fricska együttessel és magával Papp Mátéval.

Ti mit gondoltok erről?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!