Egyéb

Majkát oxigénre tették – videóval jelentkezett a rosszabbodó állapotáról

“Amit látnak és hallanak erről az egészről, a töredéke annak, amilyen valójában ez a betegség.

Ami a legrosszabb ebben, hogy úgy fordul át egyik pillanatról a másikra, akár halálos betegséggé, hogy előtte nincs nagy tünet. (…)”

Majkának oxigénnel segítik a légzését. A rapper elmondása szerinte az eszközre azért van szükség mert

Hirdetés

ha ramaty állapotban van az ember tüdeje, főleg ha covidos, és nem tudja normálisan venni a levegőt, akkor azzal rásegítenek.

“Amit látnak és hallanak erről az egészről, a töredéke annak, amilyen valójában ez a betegség.

Ami a legrosszabb ebben, hogy úgy fordul át egyik pillanatról a másikra, akár halálos betegséggé, hogy előtte nincs nagy tünet. (…) Sajnos, nem volt jó a laborom, meg a mellkas CT-m, ezért kellett itt maradni, voltak foltok a tüdőmön, ami arra utal, hogy tüdőgyulladásom van. Ebből lehet a baj, méghozzá egyik pillanatról a másikra.

Tegnap óta kapok szteroidokat, antibiotikumot és friss oxigént. A reggeli eredményem már jobb volt, mint a tegnap esti”

– részletezte állapotát a celebritás.

Ugyan elvitték az eredményeit, de bízik benne, hogy holnap jobban lesz, akkor előfordulhat, hogy a fia szülinapjára holnap haza tud menni. Szaglása van, ízeket érez, az nem változott, és reméli, hogy ebben sem áll be változás. „Kezdem kicsit pozitívabban látni a dolgokat″

– mondta. Mindeközben kiderült az is: EKG-ra nem volt szükség, sőt, Majka az őt körülvevő gépeket szintén bemutatta követőinek, ahogy kiderült az is: 91 a pulzusa.

Ennyire beteg vagy, hogy van időd videóban szórakázni?

– szegezte a kérdést Majkának az egyik követője, amire a rapper úgy reagált, hogy ő a saját tapasztalatát osztja meg videónaplójában, és ez nem szórakázás.

Hirdetés

Fáj a covid-teszt? – kérdezte másvalaki, amire Majka nem reagált, de a kormánydöntésekről szívesen osztotta meg véleményét, azonban nem tudta, hogy időközben a meccsek látogatását is megtiltották:

K-rvára érint megint. Beláthatatlan távolságban került minden. Mi abbahagytuk a koncertezést.

Elpocsékoltuk az időt, hogy hiába próbáltunk. Az fáj, hogy a futballmeccseken láttuk, mi történt, de ezeket letiltani k-rva népszerűtlen. Velünk lehettek volna elnézőbbek

– mondta.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.