CímlapsztorikÉrdekes világ

“Már figyelik a Földet és azt várják, mikor avatkozhatnak be”

Az ősi idegenek egy lakható szuperföldről érkeztek hozzánk?

Az ősi sumer próféciák valóban megjósolták az “égi istenek” visszatérését a kritikus időkben?

Valójában mindannyian ugyanonnan származunk?

A sumer agyagtáblák többször kerültek már a figyelem középpontjába, mert Zecharia Sitchin a mai napig erősen vitatott kutatómunkája szerint a Földön egykor egy Anunnakik nevű faj állomásozott, és tulajdonképpen az ő művük mag az emberiség is.

Hirdetés

Ősi idegenek távoli világokból érkeztek hozzánk és látogatták meg Földünket más, főleg paleoasztronautikai nézetek szerint is.

Egyes elméletek azt vetik fel, hogy létezhetett egy kozmikus paradicsom, ahonnan minden fejlett civilizáció és maga az élet is származik, és a sumer mitológiában Sitchin szerint fel-felbukkanó Anunnaki is innen származnak.

A “Sitchin dolgozat” Anunnaki mítosza

A Zecharia Sithin professzor által interpretált sumer mitológia szerint az Anunnakik, akik genetikai eljárásokkal létrehozták az emberi fajt, eredetileg a Marduk csillagán, azaz a Nibirun éltek

Sokan gondolják úgy, hogy a Nibiru nem volt más, mint egy életben gazdag planéta, egyfajta szuperföld. A mérete nagyobb is volt, mint a mi Földünké.

Egyes nézetek szerint minden Földi élőlény a Nibiruról származik, ugyanis a minket alkotó lények genetikai kódja is ott jött létre, és ott alakult ki.

Később a Nibiru elkezdte elveszíteni a légkörét, és egy haldokló bolygóvá vált amit a mitológia szerint a Földön kibányászott arannyal próbáltak megmenteni.

Az aranyat porlasztották a légkörbe, hogy így állítsák helyre a károkat, melyekről bővebbet nem tudunk meg egyetlen ősi utalásból sem.

Az emberi fajt a majom és az ős saját genetikai kódjuk keresztezésével alkották meg mintegy rabszolga civilizációnak, hogy ezekben a kitermelési munkálatokban “élő fogaskerekek” legyünk.

“Már figyelik a Földet és azt várják, mikor avatkozhatnak be”?

Hogy mi igaz ebből és mennyire bizonyítható, arról Sitchin maga ír a könyvében, de a tudósok egy része inkább elutasítja, nem bizonyíthatónak találja a benne foglaltakat.

Hirdetés

A galaxisunkban való hierarchia mutatja, hogy az ősi isteneink, a teremtőink éppen olyanok voltak akkor, amikor létrehoztak minket, mint amilyenek mi leszünk az elkövetkező néhány ezer évben.

Szép lassan kinövi fajunk a vallásokat, és elhagyja Istent.

Mi magunk leszünk saját isteneink, és életet leszünk képesek teremteni a semmiből, elvenni azt, vagy éppen kisebb szimulációs világokat alkotni.

Eljön majd egy pont, amikor a minket teremtő istenek vissza fognak térni a Földre és számos ufó hívő gondolja úgy, hogy már most is figyelik egy ideje a civilizációnkat és várnak arra, hogy mikor avatkozhatnak be.

A beavatkozást itt arra kell érteni, hogy a fajunk mikor ér el egy magasabb létezési morált, egy tisztább tudatosságot, amikor már képesek vagyunk pusztítás helyett harmóniába együtt élni a természettel és építeni a bolygónkat.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.