Tudomány

Második információs struktúrát találtak az emberi DNS-ben: megdöbbentő felfedezés változtathat meg mindent!

A legújabb felfedezések azt mutatják, hogy az emberi genetikai kódon belül van egy második programozási nyelv, ami megváltoztathatja, a tudósok hogyan olvassák a DNS utasításait és értelmezzék a mutációkat.

Friss kutatások felfedeztek egy második információs réteget…

A genomok a genetikai kódok használatával két külön nyelvet írnak, egyiket a másikra helyezve.

Ezek a felfedezések jól tükrözik, milyen hihetetlenül nagy teljesítményű tárolóeszköz is a DNS.

Hirdetés

Vajon milyen csodálatos tulajdonságokat fedezünk még fel ezek után?

A DNS szavakkal és frekvenciákkal is újraprogramozható.

Az egyik legfontosabb tudományos felfedezés a DNS-sel kapcsolatban az orosz tudósok, Dr. Pjotr Garjajev és Vlagyimir Poponin kutatása, akiknek eredményeit az Összekapcsolt intelligencia című könyvben publikálták.

Felfedezés, mely mindent felforgat

A DNS nem csak a testünk építéséért felel, hanem szavak és frekvenciák útján újra is programozható, anélkül, hogy kivágnánk vagy helyettesítenénk benne az egyes géneket, ráadásul a kommunikációja is ugyanazokat a szabályokat követi, mint a nyelv.

Ez különösen fontos, mivel igazolja, hogy a DNS bizonyos frekvenciákkal megváltoztatható, ami pedig arra is utalhat, hogy ezek a DNS-változások milyen formákban fordulhatnak elő.

A DNS úgy funkcionál, mint az írott nyelv betűi vagy egy számítógépes kód szimbólumai.”

– Dr. Francis Crick, molekuláris biológus

Léteznek-e az emberi tudat megváltoztatására alkalmas frekvenciák? Dr. Pjotr Garjajev és Vlagyimir Poponin felfedezték, hogy az élő kromoszómák az endogén DNS-lézersugárzás használatával holografikus számítógépként működnek, és képesek egyes frekvenciamintákat egy lézersugárra modulálni, így befolyásolva a DNS-rezgését és a genetikai információt.

A DNS vibrációs természete lehetővé teszi az információ továbbítását, ezt nevezik hullámgenetikának.

Hirdetés

A DNS zavaró mintákat is kelthet a vákuumban, ezzel pedig mágneses féregjáratokat hozhat létre!

Einstein-Rosen hidak

Ezek a mikroszkopikus megfelelői az úgynevezett Einstein-Rosen hidaknak, amik a fekete lyukak és az univerzum teljesen különböző területeinek alagútcsatlakozásai közelében találhatók meg, amelyeken keresztül az információ a téren és időn és a tudaton kívül továbbítható.

Ez szemlélteti a DNS többdimenziós természetét, és megmagyarázza a prekognitív betekintéseket, a tisztánlátást, az intuíciót, a telepátiát, a múltbéli életek felidézését, a spontán- és távgyógyulást, az öngyógyítást, az időjárási minták befolyásolását, a gabonaköröket és még sok mást.

Vagyis az emberi DNS egy szinte felfoghatatlan információhalmazt tároló struktúra, amiből a tudomány alig fejthetett eddig meg mindössze néhány százalékot.

Jó esély van rá, hogy még 5-10 év múlva is csak a felszínt fogják kapargatnia tudósok.

A DNS rejtheti nem csak az emberiség rejtett képességeinek aktiválásához vezető “kapukat”, de minden mást is, ami emberré tett minket az elmúlt évmilliók során.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!