Misztikum

Megdöbbentő felfedezés: az emberi könnycseppek a paranormális világról és az érzékelésről árulkodhatnak

Egy vizsgálat során derült ki valami, ami a paranormális világról is árulkodhat!

Az emberi könnycseppeket évtizedek óta kutatják, és többször felmerült már annak a kérdése, hogy mitől lesz egyeseknél, vagy akár egy és ugyanazon személy esetében más az állaga, sótartalma

Ezek a könnycseppek nem csak hidratálják a szemünket, de egyfajta tisztító funkcióval is szolgálnak. Vagyis ha valami a szemünkbe megy, könnyezni kezdünk, hogy a szennyeződés mihamarabb kijöjjön onnan.

Hirdetés

Érzelmi reakciók is kiválthatják, ez utóbbinak vizsgálatába mentek bele mélyebben, amikor döbbenetes felfedezés tárult a tudósok elé.

A felfedezés nem csak az emberi testről alkottot ismereteinket formálhatja át, de az egész világról alkotott képünket is.

A kísérletsorozat során 100 különféle könnycseppet gyűjtöttek be emberektől. Azt vizsgálták, hogy a kiváltó okok miatt hogyan alakulnak egy-egy ilyen könnycsepp összetételi mutatói. Ennek során jöttek rá, hogy egyes könnycseppek teljesne máshogyan néznek ki, már amia kristályszerkezetüket illeti.

Jól megkülönböztethetők voltak a nevetés, vagy a sírás által kivoltátt könnyek, melyek egymásnak teljesne ellentétesen rendeződtek strukturálisan.

Sőt, a csípős ételek fogyasztásából származó könnyek megint csak egy újabb típusba voltak besorolhatók.

A kutatás arra jutott, hogy három fő típusa létezik a könnyeknek: bazális, reflex és pszichikus.

Egyértelművé vált a kutatók számára, hogy a bánatból, fájdalomból származó könnycseppek teljesen más szerkezetűek voltak, mint az örömkönnyek.

Ez pedig egy rejtett biokémiai folyamatot feltételez, vagy ha más magyarázat nincs, akkor azt, hogy a gondolatok – jelen esetben az érzelmek és a nem anyagi világ – hatással van a könnyek szerkezetére, azaz az anyagi világra.

Vagyis eme érzelmek fizikailag képesek manifesztálódni a szervezetben: könnycsepp formájában.

Valamit, amiről még nem tudunk, és mivel nincsen kellő fogalmunk róla, így ráhatásunk sincsen.

Ez lehet az anyagon túli világ, mely olyan nagymértékben képes ránk és a testünkre hatni, amennyire csak lehet.

Hirdetés

Ezért különbözhetnek a fájdalommal létrejött könnycseppek az örömkönnyektől.

A tudomány tehát már lassan határtudománnyá válik, miközben nem csak az emberi testről, de a lélekről, és érzelmekről is egyre többet tudhatunk meg a nem ismert világunk kapujában.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!