Címlapsztorik

Meghalt Tom Sizemore, igazi legenda volt!

Hosszas küzdelem után álmában hunyt el.

61 éves korában meghalt Tom Sizemore.

A színész pénteken hunyt el egy Los Angeles-i körzeti kórházban, miután családja meghozta azt a nehéz döntést, hogy eltávolítják az életben tartó gépekről.

Hirdetés

Az elsősorban a Ryan közlegény megmentése című háborús filmből ismert színész múlt héten került kórházba azt követően, hogy agyi aneurizma miatt otthonában eszméletét vesztette.

Állapota olyan súlyos volt, hogy azonnal az intenzív osztályra szállították, azóta kómában volt

– családjával korán közölték az orvosok, nagy valószínűséggel lekapcsolják majd Sizemore-t az életben tartó gépekről.

Nagy szomorúsággal és bánattal kell bejelentenem, hogy Thomas Edward Sizemore ma békésen, álmában hunyt el a burbanki Szent József Kórházban

– idézi a színész sajtósát a TMZ.

Mélyen elszomorít a testvérem, Tom elvesztése.

Mindenkinél nagyobb hatással volt az életemre. Tehetséges volt, szellemes, adakozó, tele volt szeretettel, történeteivel pedig mindenkit szórakoztatott. Döbbenetes, hogy nincs többé, nagyon hiányzik

– mondta Paul Sizemore, a színész testvére.

Tom Sizemore 1961. november 29-én született Detroitban, később pedig azzal szerzett hírnevet magának, hogy kemény fiúkat alakított Hollywoodban.

Hirdetés

Összesen több mint kétszáz filmben és sorozatban szerepelt, többek között olyan kiváló alkotásokban, mint a Ryan közlegény megmentése,A Sólyom végveszélyben, a Született július negyedikén, a Született gyilkosok, A Bosszú börtönében, a Tiszta románc, a Pearl Harbor, A vörös bolygó, Az 57-es utas, az Ilyen a boksz vagy a Szemtől szemben.

Az 1994-ben bemutatott Wyatt Earp című filmben nyújtott alakításával sokak elismerését kiváltotta, majd ezt követte 1998-ban Steven Spielberg második világháborús eposza,

a Ryan közlegény megmentése,

amely Tom Sizemore legismertebb szerepe volt, a közelmúltban pedig feltűnt a netflixes Cobra Kaiban is egy epizód erejéig.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kövesd partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.