CímlapsztorikÉrdekes világ

Alex Collier: az idegenek ott vannak a Holdon, a Marson, és most a Föld kell nekik

Collier szerint hüllő külsejű földönkívüliek már jó ideje kapcsolatban állnak bolygónk politikai vezetőivel és döntéshozóival és rajtuk keresztül gyakorlatilag Földünk teljes gazdasági katonai társadalmi és politikai eseményeit felügyelik illetve ellenőrzésük alatt tartják.

CollierAlex Collier egy az Androméda-galaxisban élő fejlett intelligens idegen faj két képviselőjével került kapcsolatba

-legalábbis ezt állítja.

Hirdetés

Állításai nagyon nagy port kavartak, mivel egy világméretű összeesküvést és veszélyt rajzolnak ki a civilizációnk előtt.

A két idegen olyan információkat osztott meg Collier-rel mely szerint hüllő külsejű földönkívüliek már jó ideje kapcsolatban állnak bolygónk politikai vezetőivel és döntéshozóival és rajtuk keresztül gyakorlatilag Földünk teljes gazdasági katonai társadalmi és politikai eseményeit felügyelik illetve ellenőrzésük alatt tartják.

Egy 1994-es interjúban Collier beszélt elsőként arról a holografikus technológiáról melynek segítségével az Andromédai hüllőszerű idegenek átlagos kinézetű embereknek álcázzák magukat.

Collier szerint ezek a lények a Holdon és a Mars bolygón is rejtőzködnek ugyanakkor közöttünk is járnak észrevétlenül.

Szándékukat tekintve ők az emberiség tanítóinak nevezik magukat, azonban uralkodni akarnak a civilizációnk felett.

Nem akarnak minket elpusztítani Collier szerint, hanem egyfajta kozmikus gyarmatként kezelik a civilizációnkat.

A Föld tehát része ennek az Androméda-galaxisból származó birodalomnak.

Hasonló dolgot támaszt alá Whitley Strieber esete.

Ő egy nagyon híres eltérítéssorozat szenvedő alanya aki könyvet írt saját eltérítéséből , beszélt arról rádióműsorban és filmre is vitték történetét.

Hirdetés

Elmondása szerint a szürkék erőszakosan férfiakat és nőket rabolnak el, előbbiektől hímivarsejteket utóbbiaktól pedig petesejteket “rabolnak” és mesterségesen hoznak létre magzatokat akiket aztán a nők hordanak ki – természetesen azok tudta nélkül.

Ez az erőszakos eljárás a hibrid-elméletet látszik alátámasztani.

Az elraboltak bőr alá ültetett idegen implantátumokat kapnak , melyek feltehetőleg azok teljes kontrollálását szolgálják.

Strieber véleménye szerint ezek az idegenek nem szívesen tapasztalják meg fizikai testükkel a földi környezetet így feltehetőleg az említett implantátumok segítségével másokon keresztül igyekeznek tapasztalatokat szerezni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!