EgyébMisztikum

“Meghaltam, láttam ahogy a rokonaim ott állnak a koporsónál”, állítja a halálból visszatérő Tomi

Végignézte a saját temetését egy alternatív valóságból… A halál utáni létezés nagyon is valós? A története sok ember érdeklődését felkeltette.

Mintha csak aludt volna, aztán felébredt a saját temetésén

Olyan volt, mintha csak szunyókáltam volna – állítja egy halálból visszatérő férfi, Tomi.

A 43 éves korában autóbalesetet szenvedő Tomi ugyanis a klinikai halál állapotába került, miközben az orvosok folyamatosan az életéért küzdöttek.

Hirdetés

Az orvosi leletek és a szakértők későbbi elmondása, vallomásai alapján összesen 16 percen át volt halott, mire sikerült őt újraéleszteni, ezalatt azonban ő több órán keresztül a jövőt látta, a saját temetésén keresztül.

Legalábbis Tomi meg van arról győződve, hogy az általa átélt dolgok valósak voltak és nem csak az elméjének képzelete.

A koporsótól egészen a gyászoló tömegig

„Engedjenek ki, sötét van!” – gondolta Tomi, majd hamar tudatosult benne, hogy hol is van valójában.

A testéből kilépve látta belülről a koporsót, hirtelen bezártság érzése lett, de mivel a saját teste felett lebegett néhány centivel, egyszerre rémült meg és fogta fel, hogy ő most halott, és egy másik létsíkban lehet.

Olyan volt, mintha úszott volna, rövidesen a föld felett találta magát, miközben a sírásók dolgoztak, és a rokonok, barátok állták körbe a sírt.

„MINDENKI ZOKOGOTT, OTT ÁLLTAK A SZÜLEIM, A GYEREKEIM ÉS A HOZZÁTARTOZÓK. ÉREZTEM A FÁJDALMUKAT, DE NEM TUDTAM MEGVIGASZTALNI ŐKET, MERT NEM LÁTTAK, NEM HALOTTAK”

-emlékezett vissza a férfi.

A mai napig vitatott halálközeli élmények

Történetét nem mindenki hiszi el, ugyanakkor nagyon sokan azt gondolják, lehet a történetében valami igazság.

Nagyon sokan számolnak be a haláluk után, az újraélesztésüket és visszatértünket követően ehhez hasonló testen kívüli élményekről.

Hirdetés

Sokáig ezeket egyszerű hallucinációkat tartották, azonban az utóbbi években egyre több közvetett tudományos bizonyíték mutatta meg, hogy ezek nem csak egyszerű tévképzetek.

Főleg azokban az esetekben, amikor a visszatérők, akik nem lehettek eszméletüknél, mégis képesek voltak visszaidézni a műtőben elhangzott dolgokat, hogy miket mondtak az orvosok aközben, miközben ők a klinikai halál állapotában voltak.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.