CímlapsztorikÉrdekes világ

Megszólalt a Pentagon a lehetséges Földközeli idegen anyahajóval kapcsolatban

Ellepték a Föld légkörét az ufók, a szakértők már nemzetbiztonsági kockázatról beszélnek. Egy magasabb szintű kapcsolatfelvétel előtti időszakban vagyunk? A Pentagon súlyos lehetőségeket vázolt fel.

Rendkívüli a helyzet

Az egész világot bejárta a hír, és ez most nem túlzás arról, hogy a Pentagon azonosítatlan tárgyak vizsgálatával foglalkozó divíziója sem tartja kizártnak, hogy akár egy hatalmas anyahajó lehet a naprendszerünkben.

Az elméleti lehetőség szerint ez az anyahajó küldheti folyamatosan a felderítő szondákat, ufókat a Föld irányába, egyfajta feltáró misszió keretében, éppen úgy, ahogyan a NASA küld az űrbe és a Naprendszer más bolygóira űrszondákat.

Hirdetés

A jelentést a Pentagon All-Domain Anomalia Resolution Office (AARO) igazgatója, Sean Kirkpatrick és a Harvard Egyetem csillagászati ​​tanszékének elnöke, Abraham Loeb írta, akik egy anyahajó lehetőségére hívták fel a figyelmet.

Nem akárkikről van szó tehát, így ezt nem lehet holmi légből kapott hírnek titulálni.

Gigantikus földönkívüli anyahajó a Föld közelében?

A napokban a haditengerészet tisztje is kitálalt arról, hogy a százada több tagjával is furcsa égi jelenségeket láttak a repülések közben.

Azt láttuk, hogy ezek az objektumok átlagosan 0,6-0,8 Mach sebességgel haladnak, ami körülbelül 250-350 csomónak felel meg.

Vagy valamilyen magasságban lebegtek vagy látszólag egy irányba haladtak. Ezek nem egyszerű léggömbök voltak.

Az azonosítatlan légi jelenségek (UAP) akár 1 Mach sebességgel, azaz a hangsebességgel is tudtak haladni– árulta el Ryan, aki szerint két magyarázata is lehet a látottaknak:

Vagy valamilyen ellenséges gép lesz, és ez nemzetbiztonsági kérdés, vagy nem tudjuk, hogy mi az.

A feltételezés szerint tehát a Föld légkörében megjelenő ténylegesen azonosítatlan tárgyka egy része valóban ufó lehet, akár a szó szoros értelmében.

Érdemes hozzátenni, hogy a Pentagon szerint ez csak egy lehetséges elméleti magyarázat, ugyanakkor az ügy komolyságát jól érzékelteti, hogy a Pentagon a nyilvánosság elé állt vele.

Hirdetés

Ha igazuk van tehát, akkor a Föld közelében valahol lennie kell egy akár álcázott hatalmas földönkívüli objektumnak.

A Földön megjelenő ufók pedig onnan lehetne távolról irányítva, “pilóta nélkül”.

Első szintű kapcsolatfelvétel jöhet hamarosan?

A szakértők egy része azt sem tzartja kizártnak, hogyha bebizonyosodik az elmélet helyessége, akkor az emebriség valóban egy korszakváltás előtt áll.

Sőt, ufós körökben kijelentették: “nem zörög az a bizonyos haraszt…”

Vagyis a jelenlegi információ szivárogtatás akár szándékos is lehet és a Pentagon már évek óta jóval több mindenről tud, mint azt a nyilvánosság orrára szándékoznak kötni.

Eszerint a teória szerint a Nagy Felfedés keretében jelentenék majd be a földönkívüli élet létezését.

Ezzel kapcsolatban azonban csak lassú információcsepegtetés zajlik, mert fel akarják készíteni a társadalmat a sokkoló igazságra.

Ki mit gondol?

Mit hozhatnak az elkövetkező hetek, hónapok?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.