CímlapsztorikÉrdekes világ

A Pentagon ufó szondákról és naprendszerben ólálkodó anyahajóról beszél?

Egy idegen anyahajó ufószondákat küldhet a Földre – döbbenetes állítások jelentek meg. Korszakváltás előtt állhat az emberi civilizáció?

Ufó felderítők egy nagyobb anyahajóról, mely itt ólálkodik a Naprendszerben?

A Pentagon tájékoztatása szerint egy idegen anyahajó juthatott a Naprendszerünkbe, ami a jelentések alapján szondákat küld a Földre.

A Pentagon All-Domain Anomalia Resolution Office (AARO) igazgatója, Sean Kirkpatrick és a Harvard Egyetem csillagászati tanszékének elnöke, Abraham Loeb által írt jelentésben egy nagy méretű anyahajó lehetséges jelenlétére hívták fel a figyelmet

Hirdetés

-számolt be róla az Index.

A PENTAGON AZT ÁLLÍTJA, HOGY A KISEBB SZONDÁKAT HASONLÓ MÓDON HASZNÁLHATJÁK, MINT AHOGYAN A NASA MÁS BOLYGÓKAT KUTAT.

A tavaly létrehozott AARO feladata többek közt az, hogy minden ismeretlen jelenséget, körülményt vagy tárgyat megvizsgáljon és nyomon kövessen.

A megfigyelések az égi, az űrben bekövetkező és a víz alatti történésekre is kiterjednek

– értesült a Daily Star is.

Az Egyesült Államok Kongresszusa 2005-ben felkérte a NASA-t arra, hogy találja meg a 140 méternél nagyobb átmérőjű objektumok 90 százalékát. Ennek eredményeként megépültek a Pan–STARRS teleszkópok.

Ez vezetett a hosszú, vékony, ceruza alakú Oumuamua bizarr felfedezéséhez, egy azonosítatlan csillagközi objektumhoz, amely nem hagyott üstökösnyomot, és amelyet sok tudós mesterséges jelenségnek nevezett.

A mostani jelentés szerzői szerint egy mesterséges csillagközi objektum potenciálisan olyan szülőhajó lehet, amely sok kis szondát bocsát ki a Földre, a működési konstrukciója pedig nem különbözik a NASA küldetéseitől.

Egy anyahajóról származhat az összes a Föld légterében és a Naprendszerben észlelt ufó?

A jelentésből kiderül az is, hogy megfelelő tervezéssel ezek az apró szondák elérnék a Földet vagy a Naprendszer más bolygóit feltárás céljából, úgy, hogy a csillagászok nem vennék észre a miniszondák kibocsátását, mert azok

Hirdetés

Különlegességk, hogy mivel kicsik, nem vernek vissza elég napfényt, hogy észrevegyék őket a jelenleg használt távcsövek.

Nemrég az amerikai haditengerészet egyik tisztje arról számolt be, hogy a százada több tagjával is furcsa égi jelenségekre lettek figyelmesek.

Hozzátette:

Az objektumok átlagosan 0,6-0,8 Mach sebességgel haladnak, ami körülbelül 250-350 csomónak felel meg.

Azt mondta, a megfigyelt tárgyak látszólag egy irányba haladtak.

„Ezek nem egyszerű léggömbök voltak. Az azonosítatlan légi jelenségek akár 1 Mach sebességgel, azaz hangsebességgel is képesek mozogni.”

Korszakváltás előtt vagyunk, felfedhetik magukat az idegenek?

Sokan úgy gondolják, hogy az emberiség most tényleg egyfajta korszakváltás előtt áll.

Már csak amiatt is, mert ha igaza van a tudósoknak és a feltételezés helyes, akkor előbb vagy utóbb, heteken, hónapokon, legfeljebb éveken belül észre fogjuk venni a szóban forgó, a Föld közelében állomásozó anyahajót.

Vagyis tényleg itt lehet a Nagy felfedés, amiről már annyira régóta beszélnek ufós körökben?

Az egész emberiség élete megváltozhat, ha fény derül arra, hogy mások is vannak rajtunk kívül…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.