CímlapsztorikÉrdekes világTudomány

MEGVAN a covid eredete: ez akár világháborút is kirobbanthat, 9 vírussal kísérleteztek egyszerre! VIDEÓ!

Az elméletet erősítő bizonyítékok úgy felhalmozódtak, hogy már nem lehet figyelmen kívül hagyni…!

Kiderült, hogyan került a vírus a laborba és mit csináltak vele, hogyan “jutott ki”! Végig Kína volt a ludas?!

És vajon ki viszi majd el a balhét több millió ember szükségtelen haláláért?!

Hirdetés

Eddig az erre felállított bizottság valódi kutatási eredményeiből az alábbiakat lehet bizonyosan tudni.

A Vuhani Virológiai Intézet hatalmas koronavírus-gyűjteménnyel bírt, köztük a SARS-CoV-2 bányában begyűjtött legközelebbi rokona.

Az intézet aktívan kísérletezett a kórokozókkal hiányos biztonsági intézkedések mellett.
Miközben maga a labor és a kínai hatóságok mindent megtettek, hogy mindezt eltussolják.

Ezek a konkrét tények amiket Kína hiába tagad, attól tények maradnak.

Peter Daszak végig tagadta és szembement akárkivel, aki azt állította, hogy a vírus mesterséges volt.

Igen ám, de Daszakról tudni kell, hogy együttműködött a kínai denevérnővel, Si Cseng-livel, a Vuhani laboratórium vezető tudósával… Több százezer dollárnyi USA-támogatást kapott a koroavírus genetikai módosításainak tanulmányozására, vagyis nyakig benne voltak…

Azért Vuhanban, mert az Egyesült Államokban 2014-ben az ilyen jellegű kutatásokat betiltották.

Érdemes említeni Si Cseng-li 2020 februárjában publikált tanulmányát a SARS-CoV-2-ről, amelyről a kínai intézetigazgató azt állította, hogy mintha a semmiből tűnt volna fel. A vírus teljes génállományát ismertető értekezésben önmagát leleplezve ismertette a RaTG13 kódnevű, denevérből származó koronavírust, amelynek génállománya 96 százalékban egyezik a mostani kórokozóéval.

A tanulmányban azonban nem bocsátkozott részletekbe afelől, hogy a denevér latin nevéből, a Rhinolophus affinisből, a vírus származási helyéből, Tongguanból és a felfedezésének idejéből, 2013-ból összerakott RaTG13-at pontosan holt találták meg.

Hirdetés

A tudósok egymás után nyálazták át a Vuhani Virológiai Intézet korábbi tanulmányait.

A RaTG13-at visszavezették a dél-kínai Jünnan tartomány Mocsiang megye egyik rézbányájába, ahol

2012-BEN DENEVÉRÜRÜLÉK LAPÁTOLÁSA UTÁN TÖBB BÁNYÁSZ MEGBETEGEDETT, ÉS A JELENLEGI KORONAVÍRUSOS MEGBETEGEDÉS TÜNETEIVEL KÓRHÁZBA KERÜLTEK.

Több bányászt lélegeztetőgépre kellett helyezni, egyikük pedig el is hunyt. Si Cseng-li el is ismerte, hogy járt kutatócsapatával a bányában, és mintákat is vett onnan, amelyeket visszavitt a vuhani intézetbe.

ÍGY KERÜLT VUHANBA A RATG13.

A bányászok megbetegedését azonban Si Cseng-li gombás fertőzésnek tudta be, ami viszont nem győzte meg a DRASTIC nyomozóit.

A Kereső neki is állt feltúrni az akadémiai lapokat és disszertációkat tartalmazó CNKI kínai adatbázist, és már majdnem feladta, amikor rábukkant a Kunmingi Orvosi Egyetem adatbázisában szereplő, a megbetegedett bányászokról szóló, Ismeretlen vírusok okozta súlyos tüdőgyulladás elemzése hat páciens esetében című szakdolgozatra.

Mondani sem kell, hogy a mocsiangi bányászok betegségét ecsetelte a szerző, a kiváltó okot pedig egy koronavírus-szerű, denevérektől származó kórokozóként jelölte meg.

Ezután még talált egy PhD-dolgozatot a kínai járványügyi hatóság adatbázisában, amely szerint négy bányász szervezete antitesteket termelt a koronavírus-szerű fertőzés után.

A DRASTIC nem sokkal később meg is találta a rézbánya pontos helyét, de az amerikai sajtó érdeklődését csak 2020 végén keltette fel. Akkor viszont egymással versenyezve próbáltak eljutni oda, de a BBC-től kezdve az AP riporteréig mindannyian útlezárásokba és őrökbe futottak, akik nem engedtek betekintést a potenciális koronavírus-lelőhelyhez. Egyedül a Wall Street Journal munkatársa jutott el a bánya bejáratáig mountain bike-kal. Őt őrizetbe vették és ötórás kihallgatás alá vetették

írja az Index.

Bizonyossá vált, hogy a RaTG13-minták új otthonra leltek a Vuhani Virológiai Intézetben. Kérdés, hogy mit csináltak vele. Peter Daszak, aki amerikai kormánypénzen kísérletezett a koronavírusok génmódosításával, az állította: érdekesnek találták, de nem láttak benne kockázatot, így bevágták a fagyasztóba, és ott is hagyták.

Abba fagyasztóba, amiről kering egy 2018-as felvétel a neten, amin látszik, hogy meg van sérülve a szigetelése:

A vírus idővel megtanulhatja megkerülni a mai oltásokat – állítja a neves tudós

A vírussal folytatott meccs még egyáltalán nincs lejátszva. Szerinte ketyeg az oltás-rezisztens időzített bomba, noha ő végig oltáspárti!

Azért telt három-négy évbe, hogy kivegyék a fagyasztóból a vírust, mert felfedezése idején még nem volt eléggé előrehaladott a technológia a génmódosítási kísérletekhez.

A vuhani intézetet érdekelte nagyon a bánya, legalább hét alkalommal tértek vissza oda több ezer mintát begyűjteni.

Több mint KILENC rokonával tértek vissza a covidnak…

De miért egy random adatelemzőre hallgatnánk, amikor a virológiai intézet adatbázist tart fenn a gyűjteményében lévő összes vírusról?

Talán azért, mert az adatbázis jó ideje nem található, amit Si Cseng-li azzal indokolt, hogy a járvány kitörése után az intézet kibertámadások célpontjává vált. Ez sem feltétlenül igaz. A DRASTIC szerint az adatbázis 2019. szeptember 12-én váltott offline módra, jóval a járvány kitörése előtt.

Eközben A Kereső arról talált dokumentumokat, hogy

A VIROLÓGIAI LABORBAN A KORONAVÍRUS-SZERŰ KÓROKOZÓK FERTŐZÉSI KÉPESSÉGÉT VIZSGÁLTÁK EMBERI SEJTEKEN ÉS LABORÁLLATOKBAN, HOGY MEGNÉZZÉK, MIKÉNT MUTÁLÓDIK A VÍRUS, MAJD KOMBINÁLTÁK A VARIÁNSOKAT.

Mindezt – állítólag – elégtelennek is alig nevezhető biztonsági intézkedések mellett végezték.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.