Egyéb

Megvan a rák ellenszere: 50 éve már feltalálta valaki, ám akkor “elhallgattatták”

Találtak valamit a Tel Aviv Egyetem kutatói. Dr. Royal Rife frekvencia gépe valami hasonló volt, akkor azonban óriási port kavart, és közellenségnek lett kikiáltva, mivel az akkoriban bevezetett kemóval szemben mellékhatás mentes volt.

Vajon most is megismétli a történelem önmagát, és ellehetetlenítik a gyógymódot?

A korszakalkotó ötlettel az izraeli Tel Aviv Egyetem (TAU) biomérnökökből álló kutatócsapata állt elő, akik az úgynevezett mikrobuborékokkal kívánják legyőzni a ráksejteket.

Hirdetés

Ezek az apró buborékok a lufikhoz hasonlóan gázzal vannak feltöltve, bizonyos frekvenciával megrezegtetett hanghullámok hatására pedig képesek összehúzódni vagy kitágulni.

“Felfedeztük, hogy alacsony frekvenciák következtében a mikrobuborékok jelentősen felfúvódhatnak, majd egyszerűen felrobbanhatnak.

Rájöttünk továbbá, hogy ezt a technikát akár a rákkezelésben is használhatnánk a buborékok tumorokba való közvetlen befecskendezésével.”

-nyilatkozta Tali Ilovitsch, a TAU professzora.

A kutatások második fázisa során egészen érdekes eredményeket kaptak a tudósok.

Kiderült, hogy az egerek szervezetében lévő daganatokba juttatott mikrobuborékok 250 kHz-es ultrahang-frekvenciával felrobbantva a ráksejteket nagy arányban megsemmisítették.

“A robbanás után a tumorszövetek 80%-a elpusztult, ami rendkívül pozitív eredménynek mondható. A célzott kezelés, ami biztonságos és egyben olcsó, a daganat nagy részét eltávolította”

– tette hozzá Ilovitsch.

Ez az egész kísértetiesen emlékeztet sokakat valamire, vagyis inkább valakire, és egy találmányra, felfedezésre, amit több mint 50 évvel ezelőtt tettek meg.

Hirdetés

Dr. Royal Rife kutatásairól és bámulatos frekvencia gépéről korábban már írtunk itt, érdemes elolvasni.

Royal Rife jóval megelőzte a tudományt, akkor persze őt még sokan bolondnak titulálták, noha már akkor azt hirdették, hogy eljöhet minden betegség korának vége, azonban a gyógyszeripar akkoriban rengeteg pénzt ölt bele a kemóba és más rákellenes szerekbe, vegyi mérgekbe.

Mivel megtérülést akartak, így nem engedhették, hogy egy szinte filléres megoldás “lekörözze” őket és standard eljárás legyen belőle.

A befektetők futhattak volna a pénzük után.

Hát ezért kellett ez a kemoterápiás vágóhíd – állítják sokan.

Kérdés, hogy most a módszert újra leporolva a bátor orvosok szembe tudnak-e menni a nagy gyógyszermaffia és a kemoterápia a biznisz érdekeivel…?

Vagy erről sem hallunk aztán majd többé, mert el lesz söpörve, ahogyan a többi…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.