Érdekes világ

Mészáros Lőrinc azt akarja, hogy kevesebben vegyék igénybe az egészségügyi ellátást – VIDEÓ

A luxusjachtozásból hazatérve a saját szájával mondta ki!

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea az olaszországi partoknál szálltak a ROSE D’OR (Aranyrózsa) névre keresztelt, kétszer 2400 lőerős, többszintes luxushajóra.

A nyaralásukat követően aztán Mészáros Lőrinc már kisimult arccal tért haza és jelent megy egy rendezvényen, sőt, még jótékonykodott is.

Hirdetés

Azonban érdekes mondatokat ejtett el, melyből az jön le sokaknak, hogy Mészáros Lőrinc azt akarja, hogy kevesebben vegyék igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat.

Kedden a cégbirodalma rendezvényén, a Mészáros Csoport Pro Filii Alapítványának felcsúti eseményére volt hivatalos, ahol bejelentették, hogy 200 millió forint értékben mintegy 70 ezer 2Rule terméket adományoztak rászoruló fiataloknak, ezzel ösztönözve őket a sportolásra.

Mészáros Lőrincnek a róla készült felvételek és fotók tanúsága szerint sikerült felfrissülnie, hiszen napbarnított, kisimult, kipihent arccal adta át a fiataloknak az adományokat.

Ha a fiatalok, a gyermekek mozognak, egészségesen élnek, valószínű hogy felnőttkorukban kevesebbet szorulnak az egészségügyi szolgáltatásra

– idézte Mészárosnak az eseményen elmondott beszédét a Tények.

Egyesek ezt szándékosan rosszul értelmezve úgy gondolják, hogy ez valamiféle kiszólás és Mészáros Lőrinc valóban nem akarja, hogy annyian igénybe vegyék az egészségügyi szolgáltatásokat, mert a magyar egészségügy így is jelentősen le van terhelve.

Emellett az a kritika is érte Lőrincet, hogy pont ő veszi a szájára a magyar egészségügyet, akinek a puszta léte miatt komplett szektorokból, így az egészségügyből is rengeteg forrás hiányzik.

Mások szerint viszont semmi rossz szándék nincs a mondataiban és valóban arra utalt, hogy a sportolás és a mozgás fontos lehet ahhoz, hogy a jövőben majd felnőttként minél kevesebb betegség érje ezeket a fiatalokat.

Ki mit gondol?

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!