CímlapsztorikÉrdekes világ

„Micsoda nő ez a férfi”: „nagy dudák kellenek, rolls royce méretű fenék, gumicsónakká botoxozott ajkak”

Csak Így érhetsz el valamit napjainkban a mainstream média hamis idoljainak, bálványainak „köszönhetően”…. Különben már észre sem vesznek, és az átlag showműsor vagy tévénéző ingerküszöbét sem éred el…

„Micsoda nő ez a férfi” – szól a népszerű sláger, és sajnos tűpontos látlelete a világunknak, főleg a mainstream médiának, és az akörül legyeskedő „sztároknak”, akik közül sokan már el sem tudják dönteni, hogy fiúk-e vagy lányok, mint az oviban.

Hogy érvényesülj az életbe, jó nagy dudák kellenek, rolls royce méretű csomagtartó a segged alá, vagy gumicsónakká botoxozott ajkak.

Hirdetés

Különben már észre sem vesznek, és az átlag showműsor vagy tévénéző ingerküszöbét sem éred el…

Nem, nem azzal van a bajom – még mielőtt valaki ezt hozná fel – ha valaki eredendően mondjuk transzneműnek született. Hanem a média és a tévében rivaldafényben bemutatott hamis bálványok hatására különféle „testkép zavarban” szenvedő fiatalok jelenségével, akikkel elhitetik, hogy csak úgy tudnak érvényesülni, ha meghasonulnak.

Hogy mit is gondolok ezekről az emberekről? Hogy mind ugyanannak a jelenségnek a „tünetei”, vagy rabjai.

Az emberek ma már nem tűnnek ki a tömegből. Évtizedeken át szajkózta az embereknek a média, hogy legyél egyéniség, mert csak így vagy értékes.

Amikor pedig mindenki felállt, és megmutatta a valódi arcát, akkor vált nyilvánvalóvá: a tömeg nem egyéniség többé, csak egy színkavalkád, ami távolról nézve csak egy szürke massza, ahonnan ki sem hallatszik többé a segélykiáltásunk.

Szerintem ezek az emberek tulajdonképpen áldozatai a hamis bálványoknak, azoknak az idoloknak, amikkel a tévétársaságok és Hollywood hülyíti napjaink generációját.

Hiszen ha te átlagember vagy, akkor már nem érsz semmit.

Hogy érvényesülj az életbe, jó nagy dudák kellened, rolls royce méretű csomagtartó a segged alá, vagy gumicsónakká botoxozott ajkak.

Különben már észre sem vesznek, és az átlag showműsor vagy tévénéző ingerküszöbét sem éred el.

Hirdetés

Megromlott világunk díszpávái, akik csak AZT HISZIK, hogy jól érzik magukat a bőrükben és megtalálták önmaguk.

Valójában pedig riasztó mementói annak, mit képes művelni a média és a hamis bálványok, valamint a részben ebből is fakadó feltűnési viszketegség az ember elméjével…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.