CímlapsztorikÉrdekes világ

Ha nem kéred az oltást, nem mehetsz moziba és egyéb helyekre – kimondták, ez nem diszkrimináció

Tovább épülget az egészségügyi diktatúra, a sötét apartheid? Az emberek régi élete már soha nem jön vissza? Vagy oltatsz, vagy hallgatsz!

„„És akinek esetleg nem volt pénze az idióta tesztekre és baromira nem akarja felvenni az oltást az d.g.lj.n meg itthon…

Na ne mondja nekem senki, h szabad országban élünk… Hogy senkinek nincsenek korlátozva a jogai!!…”

Hirdetés

„El van nézve, hogy más országokban legalább a tesztelés ingyen volt, itt meg még a sz.rt is lehúzzák az emberekről…!”

Tavaly ősszel még bízhattunk abban, hogy ha elkészül a koronavírus elleni oltás, belátható időn belül minden ország eléri a nyájimmunitást, és magunk mögött tudhatjuk a járványt. Azóta kiderült, hogy hiába…

A delta variáns gyors terjedése miatt több ország újra a korlátozások mellett dönt, de a forgatókönyv kicsit változott tavaly óta:

Elsősorban azokra vonatkoznak, akik nem hajlandóak beadatni az oltást.

Jól látható, hogy bár a vírus az oltottak körében is terjedhet, de amíg náluk nem vagy alig okoz tüneteket, az oltatlanok súlyosan megbetegedhetnek, és meg is halhatnak.

Emiatt a vezetőség maga akarja eldönteni, hogy hogyan ösztökél otakozásra.

Jelenleg egyre inkább az lesz a helyzet, hogy ha nem oltatsz, nem vehetsz részt a közösségi életben sem, nem mehetsz szórakozni, nem mehetsz moziba, de vannak olyan országok, például Franciaország, ahol nem mehetsz vonattal, ha nincs védettségi igazolványod.

Vagyis egy erősen bekorlátozott jövő elé nézünk, ahol rendszeresen oltakoznunk kell, különben a lejárt védettségi igazolvány visszakényszerít minket a saját kis „házi karanténunkba”

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.