CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Mindannyiunk közös ősanyja egy földönkívüli volt? Ádám és Éva csak mese volt?

Az emberi faj egy földönkívüli ősgenetikai beavatkozás eredménye? A sumer eredetmítosz szerint fajunk nem az evolúció terméke, hanem idegen istenek alkották meg a civilizációnk alapjait?

Több gond is akad az evolúcióval?

Egyesek szerint soha nem volt evolúció, sem természetes kiválasztódás?

Bizony sehol. Példának szokták felhozni, hogy a zsiráfnak azért hosszú a nyaka, hogy elérje a magasan lévő faleveleket, s a fejlődés során mindig a leghosszabb nyakú zsiráf szaporodott, mert hogy az jutott a legtöbb táplálékhoz, s ezáltal az volt a legerősebb.

Hirdetés

Pusztán egy gond van szerintük, még soha senki sem talált középhosszú nyakú zsiráfot… Arról nem is beszélve, hogy az esetek túlnyomó többségében a zsiráf legelészni szokott…)

A mikorral kapcsolatban további gondok is vannak.

Fehérjebiológusok kimutatták ugyanis, hogy a ma élő emberiség genetikailag egységes eredetű, és tulajdonképpen vissza lehet vezetni egyetlen nőre, aki mintegy 150-180 ezer évvel ezelőtt élt.

Erre a megállapításra pedig a következő módon jutottak: frissen szült nők méhlepényeit gyűjtötték össze a világ minden részéről, a belőlük kivont mitokondriumok teljes génképletét kifejtették.

Mindenki egyetlen földönkívüli ősanyától származik?

Ezután vizsgálták, hogy az egyes génszekvenciák mennyire felelnek meg egymásnak.

A mutációs gyakoriság ismeretében és a legnagyobb eltérések figyelembevételével ki lehet mutatni, hogy mikor éltek a ma élő emberiség legősibb képviselői.

A mutációs gyakoriság pontos értékét igen jó közelítéssel meg lehetett határozni a ma élő emberek és közvetlen őseik genetikai vizsgálatával.

Ezekből a vizsgálatokból az a megdöbbentő felfedezés következett, hogy a ma élő emberiség mindössze egyetlen nőtől, s maximum öt férfitól származik! Ez a bizonyos kis csoport pedig valahol Afrika középső részén élt és nagy valószínűséggel néger volt.

Ez az állítás persze mélységesen felháborította a régészeket. Nehogy már a fehérjebiológusok mondják meg, helyettük, hogy honnan ered az emberiség?!

Hirdetés

Azonnal kontrollvizsgálatokat követeltek – eredményében azonban mélységesen csalódniuk kellett, ugyanis a fehérjebiológusok állítását messzemenően igazolta.

Erre a második vizsgálatra 1989-ben került sor, s ezernél is több nő méhlepényét gyűjtötték össze.

A kutatás végkövetkeztetése pedig az volt, hogy valóban egy nőre visszavezethető az egész emberiség genetikailag, valamint – a vizsgálati anyag nagyobb száma miatt -, a szóba jöhető férfiak száma is lecsökkent háromra

Ez a fehérjebiológiai kísérleti eredmény azonban nem teljesen új. Ismert volt már korábban is, hogy a ma élő emberiség valamennyi tagja a cro magnoni ősember leszármazottja, aki az afrikai Viktória tó környékén élt mintegy 150-180 ezer éve.

Egy dologban különbözött valamennyi elődjétől: rajzolt. Vagyis, képes volt a képi elvonatkoztatásra. Erre egyetlen korábban élt emberfaj sem volt képes.

Dogonok, ősi kultúrák is megemlékeznek a “kozmikus hajótöröttekről”?

A nyelvek leszármazását kutató nyelvészek is mindinkább kezdenek egyetérteni abban, hogy igenis létezett egyfajta ősnyelv, ez egységes volt, valahol Afrika középső részén beszélték, mintegy 150-180 ezer évvel ezelőtt.

Túl sok különös egybeesés, nem?

És akkor még nem beszéltünk a dogonokról, s más törzsekről, akik Afrika e területén élnek a mai napig is, s törzsük eredetét égi leszármazásra vezetik vissza (szíriuszi hajótöröttek?).

A kutatók szerint vallási szertartásaik a Szíriusz csillag kettősségére utalnak, azaz két csillag rendszerére, melyek egy közös tengely körül keringenek. A kutatók leírták a Szíriusz B pályáját a Szíriusz A körül, és időtartamát pontosan 50 évben állapították meg.

A törzs tagjai szerint ezeket az ismereteket a dogonoknak az egyiptomiak közvetítették, akik a Szíriusz Földünkre látogató lakóitól kapták azokat.

A Szíriusz esetén ez az időszak 365,25 napot tesz ki, kicsit több mint egy földi évet. Több milliárd csillag közül a Szíriusz az egyetlen, mely ilyen tulajdonsággal bír.

De hogyan tudhattak erről az ősi népek, amikor ennek felfedezéséhez több ezer évnyi pontos és folyamatos megfigyelésre lett volna szükség?

Az igazság valószínűleg még sokáig rejtve marad, úgy, mint azok az ezeréves rajzokat őrző barlangok, melyekbe eldugják a kígyóisten szent maszkjait.

Egyre biztosabb, hogy az úgynevezett ősanya, melytől valószínűleg mindannyian származunk nem volt más, mint egy földönkívüli, vagy egy idegen-ember hibrid az ősi időkben.

Ez a fentiek mellett sok minden másra is egyértelmű magyarázatot adhat.

Ugyanakkor nem mindenki van erről meggyőződve a paleoasztronautika hívein kívül.

Az azonban tagadhatatlan, hogy rengeteg fehér folt van az emberiség történelmében, ami alapjaiban rengethetné meg a világunkat.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.