CímlapsztorikÉrdekes világ

“Mindig szíven viselte a testvére sorsát” Dopeman szívszaggató videóval jelentkezett súlyos beteg testvérével felrobbantotta az internetet

– VIDEÓ.

Többen is rendkívül pozitívan értékelték Dopeman videóját.

Valaki ezt írta:

Hirdetés

“Bárcsak az én kislányomnak is lenne egy ilyen jó testvére, mint Te! 🥰”

Mások azt fejtették ki, hogy bár sok mindenben nem értenek egyet a celebbel, mégis tisztelik mint embert, mert látszik rajta, hogy szereti húgát.

Dopeman ugyanis egy olyan videóval jelentkezett, melyen beteg testvérével együtt énekel és szemmel láthatóan nagyon jó közöttük az összhang.

Mit ismert Dopeman apukája nemrég meghalt, így még meghatóbb a videó, mely az összetartást mutatja.

Kevesen tudják Pityinger Lászlóval, azaz Dopemannal kapcsolatban, hogy van egy beteg húga, akinek az agya már a születésekor megsérült.

Dopeman húga, akit Fruzsinának hívnak, halmozottan fogyatékosként éli életét. Születésekor agysérülést szenvedett, és egy csővel a testében éli életét.

Élete nem könnyű, folyamatos felügyeletet igényel, és kiszolgáltatottan él.

Dopeman imádja húgát és próbál rá nagyon vigyázni, de Fruzsina január elsején félrenyelt és betegsége miatt nem tudta sem kihányni, sem lenyelni a falatot, így kórházba kellett szállítani.

Ott kimosták a gyomrát, majd hazatérve éjjel fél kettőkor epilepsziás roham tört rá, így ismét kórházba mentek. A rapper így beszélt erről:

Hirdetés

Amikor rendeződött a helyzet, reggel ötkor a testvérem, Peti és anyu hazahozták Fruzsit, mert abban a kórházban már nem is tudtak volna mit kezdeni vele, mivel komoly neurológiai problémákkal küzd.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!