Misztikum

Szellemek és holt lelkek járnak Katáék házában. A magyar anyuka megdöbbentő paranormális jelenségekről számol be

Döbbenetes történet járta be nem csak a hazai, hanem a nemzetközi sajtót is.

A TikTok kedvenc anyukájának, Pappné Hubai Katának a videóit több millióan kedvelik.

A családanya vidám kisugárzásáért rajonganak a követői.

Hirdetés

Az utóbbi időben azonban különös események zajlottak az otthonukban…

„Szellemek vannak Letti szobájában?”

Kata imádja egy szem gyermekét, a 2 éves Lettit. Néhány hete nagyon aggódni kezdett, mert a kislány minden éjszaka pontban hajnali kettőkor felébredt.

Kata készített egy TikTok-videót, amiben követői segítségét kéri.

Szellemek vannak Letti szobájában?

– tette fel a kérdést Kata a videójában.

“Nálunk az altatás nagyon-nagyon régóta, Letti pici kora óta úgy működik, hogy befekszik közénk a hálószobába, elalszik, megfogom, átviszem a kiságyába és alszik reggelig.

Ez néhány héttel ezelőtt teljesen megváltozott, olyan szinten, hogy már kész vagyok, mert semmit sem alszunk éjszaka. Ugyanis a kis hölgy fogja magát és pontosan hajnali kettőkor átvonul a mi szobánkba, befekszik közénk”

-állítja.

“Ez az éjszaka különösen durva volt, ugyanis reggel fél hétig még beszélt is hozzám folyamatosan. Éjszaka elkaptam egy csevejt, hajnal kettő előtt pár perccel, amit ő folytatott le a szobájában és utána vette fel a kis pakkját, hogy bevonuljon oda közénk.”

Hirdetés
@pappnehubaikata_official Instagram: PAPPNEHUBAIKATALIN – új #challenge be kezdtem (insta sztoriban lathatod) 🤛🏻🤌🏻🤣 – drukkolj hozzá ✌🏻 #storytime #szellem #anyavagyok ♬ eredeti hang – Pappné Hubai Kata

„Beszélt egy néniről is, aki állítólag ütögette a mellkasát”

Nem tudom, hogy ti hisztek-e az ilyenekben, de most már komolyan kezdek elgondolkozni, mert tényleg hajszál pontosan kettő óra nulla nullakor vonult át most is, mint szinte minden éjszaka; még beszélt egy néniről is, aki állítólag ütögette a mellkasát

– számolt be az anyuka, majd sóhajtott egy nagyot.

– Én hiszek az ilyen történésekben, mert már többször találkoztam hasonló dolgokkal – mondta megfáradva, majd hozzátette, hogy már nagyon szeretné kipihenni magát.

Kata a követőihez fordult tanácsért.

A videó alatti kommentszekcióban rengeteg anyuka jelentkezett, akik hasonló dolgokat éltek át a gyermekeikkel, sokan azt tanácsolták, hogy meg kell tisztítani a házat a szellemektől.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!