EgészségünkTudomány

Módosított himlővírus lehet a rák ellenszere, még az áttéteket is kisöpri a testből

Módosított himlővírust juttatta,k tudósok a gazdasejtbe, ami replikálódott, majd felszakította a gazdasejtet, és több ezer új vírusrészecskét engedett szabadon. Ezek a részecskék a rákos sejtekhez kötődtek, jelezték a gazdaszervezet immunrendszerének, hogy meg kell őket célozni.

Most tényleg megvan a nagy áttörés

Egy ideje folytak előzetes vizsgálatok, vírusokkal kapcsolatosan, hogy megkezdődhessenek a tényleges kísérletek, melyek során módosított vírusokat szabadítanának rá a rákos sejtekre.

Az első eredmények hihetetlenül biztatóak, egyesek már a rák korának végéről beszélnek a tudósok közül is.

Hirdetés

Herpesz vírussal próbálkoztak először egy nagyszabású kísérletben.

Vírussal “ébresztik fel” az immunrendszert

Jóváhagyták az első onkolitikus vírus immunterápiát a melanoma kezelésére, aminek során egy módosított herpesz vírus megfertőzte a daganatsejteket és elősegítette azok pusztulását.

Mivel a herpesz vírusok is kifejezetten a rákos sejteket támadják meg, nem bántják a test egészséges szöveteit, sejtjeit, ezért jó katonái lehetnek a tudósoknak, de mellékhatások náluk is felléphetnek:

A vírus típusától, helyétől, a rák fajtájától és a beteg általános egészségi állapotától függően hidegrázás, fáradtság, influenzaszerű tünetek, hányinger és láz.

A City of Hope kutatócsoportja nemrégiben egy módosított himlővírust juttatott a gazdasejtbe, ami replikálódott, majd felszakította a gazdasejtet, és több ezer új vírusrészecskét engedett szabadon. Ezek a részecskék a rákos sejtekhez kötődtek, jelezték a gazdaszervezet immunrendszerének, hogy meg kell őket célozni.

A GYÓGYSZER HATÉKONYAN CSÖKKENTETTE A VASTAGBÉL-, TÜDŐ-, EMLŐ-, PETEFÉSZEK- ÉS HASNYÁLMIRIGY-DAGANATOKAT LABORATÓRIUMI VIZSGÁLATOKBAN ÉS ÁLLATOKON.

Véget érhet a rák kora, amit oly régóta várunk

Az ERV aktiválódásával immunválasz is kiváltódik (gyulladás például) és a kutatások kimutatták, hogy az ERV-ket megcélzó antitestek meghosszabbították a rákos egerek túlélést az immunterápia során, ami megnyithatja az utat a rák kezelésére szolgáló vakcina kifejlesztéséhez.

Gondoljunk csak bele, mekkora igazságszolgáltatás lenne nekünk, ha két fő ellenségünket, a vírusokat és a rákot egymás ellen tudnánk fordítani! Megérne egy hőskölteményt.

Tehát eléggé valószínű, hogy hamarosan valóban egy korszak zárulhat le.

Hirdetés

A rák korszaka, ami forradalmi változást idézhet elő milliók életében.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!