CímlapsztorikÉrdekes világ

„Na, itt is van mit trollkodni” – Dér Heni keményen beszólt a kommentelők egy részének

Sokak szerint nagyon igaza van és az utóbbi időkben a kommentelgetések és az emberek attitűdje elment egy irányba, kritikán alulra…

Mit gondoltok?

Az énekesnő nagyon élvezi a várandósságot, rendszeresen posztol képet a pocakjáról és a kismamaélettel kapcsolatos tapasztalatairól.

Hirdetés

Felhőtlen boldogságát azonban elég sokszor beárnyékolják azok a kommentelők, akik minden képébe, minden mondatába képesek belekötni.

Heni már eddig megszokhatta, hogy rendszeresen kap kéretlen megjegyzéseket és rosszindulatú hozzászólásokat, de talán a Nyerő Párosban való szereplése óta még több a negatív komment az Instagram-oldalán.

Sokaknak nem volt ugyanis szimpatikus az énekesnő viselkedése a műsorban, és ezt szóvá is tették neki.

Heni akkor egy időre fel is függesztette a kommentelés lehetőségét az oldalán.

Az utóbbi időben azonban úgy tűnik, egyre jobban kezeli a kritikákat. Gyakran viccelődik azzal, hogy mindig beszólnak neki valamiért, és olykor reagál is a trollok megjegyzéseire.

A kismama a legújabb képe posztolásakor is gondolt a kötekedő kommentelőkre. Az alulról fotózott szelfijéhez ezt a szöveget írta:

“Hopp, egy szintén jól sikerült fotó! Na itt is van mit trollkodni kérem szépen.

Mennyire hidratált a bőröm, szám, mennyire látszik, vagy nem a pocakom, esetleg az orromba is belátni, ott találunk-e valamit, vagy, hogy simán mennyire vagyok ronda című kommentek…

Annyira érdekel, hogy mindezzel együtt csodahetet kívánok mindenkinek!”

Hirdetés

A fotó alatt azonban úgy tűnik, ezúttal többen vannak azok, akik támogatják Henit.

Többen is azt írták neki, hogy ne foglalkozzon a rosszindulatú, irigy emberekkel, inkább élvezze ki ezt az időszakot, és figyeljen magára és a babájára.

Forrás: SzeretlekMagyarország

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.